Quantcast
NEWS
2 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Παπαδόπουλος: Να υπάρξουν μέτρα ώστε να είναι ασφαλείς οι διαιτητές (VIDEO)

Ο διεθνής διαιτητής μιλησε για την απόφαση των ρέφερι για αποχή και τόνισε πως μετά την Παρασκευή (8/12) θα υπάρξουν κάποιες εξελίξεις στο θέμα.

Οι Έλληνες διαιτητές αποφάσισαν αποχή από τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με αποτέλεσμα η ΚΕΔ να μην ορίσει ρέφερι για τα ματς και η αγωνιστική να αναβληθεί επίσημα. 

Ο διεθνής διαιτητής Γιάννης Παπαδόπουλος ήταν ο πρώτος που τοποθετήθηκε on camera για το ζήτημα αυτό, καθώς μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Κόσμος των Σπορ», τονίζοντας πως πρέπει να αυξηθεί η ασφάλεια των διαιτητών, και πως αναμένονται εξελίξεις στο ζήτημα της αποχής μετά την Παρασκευή (8/12).

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Για την αποχή θα τα πούμε μετά την Παρασκευή όπου έχουμε κάποιες εξελίξεις» 

Αυτό σας ενοχλεί: 

«Είναι το μόνο σίγουρο. Για αυτό και γίνεται η αποχή. Είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να αλλάξει, να υπάρχουν κάποια διαφορετικά μέτρα έτσι ώστε να μπορούν να είναι ασφαλείς τόσο οι διαιτητές της Super League όσο και των άλλων κατηγοριών». 

Στο μέρος σας είναι η ΕΠΟ και η ΚΕΔ; 

«Όλη η ΚΕΔ και η ΕΠΟ μαζί μας. Ελπίζω να είναι και η Super League ώστε να μπορούμε να έχουμε κάποια βήματα μπροστά». 

Δείτε τις δηλώσεις του στην ΕΡΤ: 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ