Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πυγμαχία: Πανέτοιμη για μετάλλια και διακρίσεις η ΑΕΚ

«Κιτρινόμαυρη» εκπροσώπηση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Elite Ανδρών/Γυναικών

Στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» της Λεωφόρου «χτυπάει» η καρδιά της ελληνικής πυγμαχίας, καθώς το τεταρήμερο 07-10 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Elite Ανδρών/Γυναικών. Η ΑΕΚ φυσικά θα έχει ισχυρή εκπροσώπηση διεκδικώντας μετάλλια και διακρίσεις σε διάφορες κατηγορίες. Άλλωστε, o «Δικέφαλος» έχει να επιδείξει 6 κατακτήσεις τίτλων (1978, 1980, 1995, 1999, 2000, 2006), αποτελώντας έναν από τους κορυφαίους Συλλόγους της ελληνικής πυγμαχίας.

Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από 11 αθλητές και αθλήτριες, και συγκεκριμένα τους:
ΑΝΔΡΕΣ
1. Ιωάννης Βαφειάδης – 80kg
2. Αθανάσιος Δρούτσας – 86kg
3. Σαράντος Κύβελος – 92kg
4. Κωνσταντίνος Κοντοπάνος – 60kg
5. Νικόλαος Στόλης – 63.5kg
6. Σταύρος Παπαπαναγιώτου – 57kl

ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1. Ηρώ Χασάπη – 60kg
2. Σοφία Λεγάκη – 63kg
3. Δέσποινα Μακρή – 66kg
4. Αγγελική Κρεατσούλη – 52kg
5. Κυριακή Δαπόντε – 50kg

Οι κληρώσεις της πρεμιέρας θα διεξαχθούν το απόγευμα της Τετάρτης (06/12), ενώ οι αγώνες θα ξεκινούν στις 17:00, πλην της Κυριακής, ημέρα των Τελικών, που θα ξεκινήσουν στις 16:00.

Την αποστολή της ΑΕΚ θα συνοδέψουν ο προπονητής, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, και ο Υπεύθυνος του τμήματος, Άκης Χαραλάμπους.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ