Τις υπηρεσίες του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα θα στερηθεί το Μαρούσι.
Ο Σέρβος σέντερ τραυματίστηκε στο ματς απέναντι στον Άρη και ύστερα από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση στον έσω λοξό (κοιλιακό) και θα μείνει εκτός για τις επόμενες 3-4 εβδομάδες.
Αυτή προήλθε από ένα χτύπημα που δέχτηκε στα πλευρά. Σύμφωνα με την ενημέρωση του Αμαρουσίου, ο Ραντούλιτσα δεν θα αγωνιστεί απέναντι στην ΑΕΚ, ενώ γίνεται αγώνας δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση απέναντι στον Κολοσσό (23/12), η οποία είναι προγραμματισμένη για μετά τη διακοπή του All Star Game.
Τη φετινή σεζόν ο σέντερ της ομάδας των Βορείων Προαστίων μετράει 15.5 πόντους ανά παιχνίδι σε 9 εμφανίσεις
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

