Quantcast
NEWS
3 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Σε γραμμή Μαρινάκη ο Μπέος

Παρότι έζησε τα αίσχη που φαίνονται σε δεκάδες βίντεο με το ντου και τις καταστροφές που προκάλεσαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού ρίχνει ευθύνες στην αστυνομία


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στη γραμμή... Μαρινάκη βρίσκεται ο Αχιλλέας Μπέος και ρίχνει ευθύνες στην Αστυνομία για όσα έγιναν χθες στο Πανθεσσαλικό! 

Τι κι αν ο πρόεδρος της ομάδας του Βόλου και δήμαρχος της πόλης έζησε από κοντά τα αίσχη των επεισοδίων που δημιούργησαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού, τι κι αν φαίνεται στα βίντεο που κυκλοφορούν στα social media πώς ξεκίνησαν τα επεισόδια από το πέταλο των οπαδών του Ολυμπιακού και τι φθορές προκάλεσαν, ο Μπέος με ποστάρισμά του σήμερα (4/12) ρίχνει ευθύνες στην... αστυνομία. 

Αναλυτικά έγραψε: 

Αναμφίβολα τα όσα διαδραματίστηκαν χθες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο προκαλούν θλίψη και βλάπτουν πάνω από όλα το ίδιο το ποδόσφαιρο.
Ως Δήμαρχος και απλός φίλαθλος, και όχι ως παράγοντας του ποδοσφαίρου, διερωτώμαι, ωστόσο, για τη συνεχιζόμενη συμπεριφορά της Αστυνομίας που στην προσπάθειά της να επιβάλλει την τάξη και την ηρεμία πυροδοτεί μεγαλύτερες εντάσεις και δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στις τάξεις των υγιών φιλάθλων, ακόμη και μικρών παιδιών, αλλά και αυτών των ποδοσφαιριστών, που υποφέρουν από την αλόγιστη και γενικευμένη χρήση χημικών και βομβίδων κρότου - λάμψης.
Είναι απογοητευτικό και δεν τιμά την Αστυνομία η αδυναμία της να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά μια ολιγάριθμη ομάδα, μια χούφτα φανατικών οπαδών, που κάθε φορά προκαλούν τις εντάσεις, και εν τέλει «τιμωρεί» το σύνολο των φιλάθλων, όπως κατ’ επανάληψη έχουμε επισημάνει στις συσκέψεις για τα μέτρα ασφαλείας, χωρίς δυστυχώς να εισακουόμαστε. Λύση, επαναλαμβάνω δεν είναι η γενικευμένη χρήση χημικών και κρότου λάμψης
Ελπίζω οι ιθύνοντες να συνειδητοποιήσουν επιτέλους ότι το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και έτσι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε. Να το προστατεύουμε και όχι, εκούσια ή ακούσια, να ρίχνουμε λάδι στη φωτιά  εκείνων που προσπαθούν να το υπονομεύσουν και να το υποβαθμίσουν ως μείζον κοινωνικό γεγονός.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ