Ένα ακόμα άγριο σκηνικό μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σήμερα το πρωί, αυτή τη φορά στο 1ο Γενικό Λύκειο Μεσσήνης με έναν μαθητή να καταλήγει στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και έναν ακόμα στο Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης.
Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, δύο 14χρονοι, μαθητές της Γ' Γυμνασίου, διαπληκτίστηκαν για άγνωστο λόγο κατά τη διάρκεια του διαλείμματος. Πάνω στον τσακωμό ο ένας έβγαλε έναν σουγιά και τραυμάτισε τον άλλον στον μηρό.
Ο τραυματισμένος 14χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ ο 14χρονος με τον σουγιά προσήχθη συνοδευόμενος από τους γονείς του στο Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

