Στο Νεκροταφείο Νέας Σμύρνης οι συγγενείς, οι φίλοι αλλά και η οικογένεια της ΑΕΚ είπαν το τελευταίο αντίο στον Αντώνη Παραγιό ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Τρίτη (28/11) σε ηλικία 94 ετών.
Ο Αντώνης Παραγιός ήταν ένας από τους μεγάλους αμυντικούς της ΑΕΚ και των εθνικών ομάδων στα μεταπολεμικά χρόνια και στη δεκαετία του '50 και θα είχε κάνει ακόμα πιο μεγάλη καριέρα, αν δεν είχε αναγκαστεί να αποχωρήσει λόγω τραυματισμού το 1957.
Ήταν ο γηραιότερος πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, ενώ ήταν ένας από τους παλαίμαχους που τιμήθηκαν από την ΠΑΕ με τη συμμετοχή τους στη μεγάλη γιορτή των εγκαινίων της Αγιά Σοφιάς.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!