Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε χθες στο μεξικανικό δίκτυο FOX. Αναφέρθηκε τόσο στους Πινέδα και Πισάρο, όσο και στο Ματς με τη Μπράιτον: «Ο Ορμπελίν είναι ένας παίκτης που ξεχωρίζει, είναι πάντα χαρούμενος, εξαιρετικός επαγγελματίας, είναι αλήθεια ότι τον κουράζουμε πολύ εδώ, θέλει και ο ίδιος να παίζει συνέχεια χωρίς να παίρνει ανάσες και φυσικά αυτό με προβληματίζει καθώς η κούραση μπορεί να επιφέρει προβλήματα στο σώμα ενός παίκτη.
Για τον Πιζάρο μιλάω λίγο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από αυτόν. Τα πηγαίνει καλά. Τα παιχνίδια πια είναι πάρα πολλά, το ποδόσφαιρο είναι πιο δυναμικό και ο κίνδυνος για τραυματισμούς είναι μεγαλύτερος. Γι' αυτόν τον λόγο πρέπει να έχεις πάντα παίκτες διαθέσιμους να αγωνιστούν.
Είναι ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο, αλλά για εμάς κάθε παιχνίδι σε αυτόν τον όμιλο είναι σαν τελικός. Ο όμιλος είναι τόσο δυνατός όπως του Τσάμπιονς Λιγκ. Παίζουμε κόντρα σε μια ομάδα από το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!