Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ ανατιμετωπίζει τον Ολυμπιακό το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στο Ολυμπιακό Χωριό και η Ερασιτεχνική ανακοίνωσε πως η διάθεση των εισιτηρίων για το ντέρμπι θα ξεκινήσει την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου στην τιμή των 10 ευρώ.
Αναλυτικά:
Η ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων της αναμέτρησης με αντίπαλο τον Ολυμπιακό ΣΦΠ που θα διεξαχθεί στις 2 Δεκεμβρίου (18:45) στο ΕΑΚ Ολυμπιακού Χωριού, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών.
Η πρωτοπόρος και μόνη αήττητη ομάδα του Πρωταθλήματος θέλει στο πλευρό της τον κόσμο της για μία ακόμα μάχη στην πορεία για τον τίτλο. Κάθε φίλος της ΑΕΚ καλείται να δώσει το «παρών» και να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας του Γιουνούς Οτσάλ.
Τα εισιτήρια (τιμή: 10 ευρώ) μπορείτε να τα προμηθευτείτε από Τετάρτη (29/11) εώς Παρασκευή (01/12) από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Φωκών 9, Νέα Φιλαδέλφεια) και ώρες 10:00-17:00. Την ημέρα του αγώνα, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια, ο κόσμος θα μπορεί να τα προμηθευτεί από τις 17:15 έξω από το γήπεδο.
ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

