Η ΑΕΚ υποδέχεται την ερχόμενη Πέμπτη την Μπράιτον (19:45) στην Αγιά Σοφιά σε ένα καθοριστικό ματς. Η UEFA ανακοίνωσε τη διαιτητική ομάδα του αγώνα και επέλεξε έναν ρέφερι από το πάνω ράφι.
Ο λόγος για τον Ελβετό Σάντρο Σέρερ, ο οποίος 35 ετών και έχει έρθει στην Ελλάδα τη σεζόν 2019-20 και το ματς Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, ενώ έχει βρεθεί στον ευρωπαϊκό δρόμο του Ολυμπιακού στα παιχνίδια με την Αταλάντα και τον Απόλλωνα Λεμεσού.
Βοηθοί του είναι οι συμπατριώτες του οι Μπεκίμ Τσογκάι και Γιόνας Έρνι, τέταρτος ο Γιοχάνες φον Μάνταχ, ενώ στο VAR βρίσκεται ο επίσης Ελβετός Λούκας Φέντριχ με βοηθό τον Λιονέλ Τσούντι.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Καταλαβαμε. Σφυριγμα για σφυριγμα δε θελετε να παρουμε,μη κατσει καμια στραβη και παρουμε αποτελεσμα. Ενταξει ομως το ειδαμε αυτο και με την Αντβερπ (το ιδιο και στον παναθηναικο) που ξαφνικα βαλανε τον Μανθανο και τον Ορσατο για να μη περασει καμια Ελληνικη. Καλη μας τυχη ΑΕΚαρα και κλεισε τους τα στοματα!!
το θεμα ειναι ποιος ειναι στο βαρ