Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κύπελλο: Προς 10 και 17 Γενάρη τα ΑΕΚ - Αρης και Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Η ΕΠΟ οδεύει προς αυτή τη λύση

Πλέον δείχνει δεδομένο: Τα ματς Κυπέλλου ΑΕΚ - Άρης και Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός μεταφέρονται από 7 και 6 Δεκεμβρίου, αντίστοιχα, στις 10 Γενάρη, με την ΕΠΟ να καταλήγει σε νέες ημερομηνίες. 

Οι πρώτοι αγώνες στα συγκεκριμένα ζευγάρια αναμένεται να διεξαχθούν στις 10 Ιανουαρίου και οι ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα, στις 17, με το υπόλοιπο πρόγραμμα να μένει ίδιο.

Η Αστυνομία θυμίζουμε είχε ζητήσει αναβολή των δυο αγώνων, ελέω της επετείου από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου αλλά και της επίσκεψεις του Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα.

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις παραμένουν προγραμματισμένες για το διάστημα μεταξύ 5 και 7 Δεκεμβρίου. Το μόνο που απομένει είναι η επίσημη σχετική ενημέρωση της ΕΠΟ.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ