Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η πρωτοπόρος Σεν Ζιλουάζ κράτησε σε απόσταση τη Γάνδη

Το ντέρμπι στην «KAA Gent Arena» δεν είχε νικητή, με το τελικό 1-1 να ευνοεί τα σχέδια της Σεν Ζιλουάζ και να δίνει ευκαιρία στην Άντερλεχτ να πλησιάσει στη πρώτη θέση


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

ΒΕΛΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ- 15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Γάνδη-Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ 1-1
(45'+3' Ντε Σαρτ/ 55' Πουέρτας)

Στο ντέρμπι, ανάμεσα στη πρώτη και τη τρίτη ομάδα της βαθμολογίας, Γάνδη και Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ έμειναν στο 1-1, αποτέλεσμα που βολεύει την πρωτοπόρο Σεν Ζιλουάζ.
Η Γάνδη έπαιζε στην έδρα της και ήθελε, οπωσδήποτε, τη νίκη, για να κρατηθεί κοντά στην κορυφή. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, άνοιξε το σκορ, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντε Σαρτ, όμως, δέκα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ ισοφάρισε με τον Πουέρτας. Το 1-1 δεν άλλαξε, μέχρι το φινάλε, και η πρωτοπόρος διατήρησε την απόσταση των επτά βαθμών από τη Γάνδη. Παράλληλα, ωστόσο, δίνεται η ευκαιρία στη δεύτερη Άντερλεχτ να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή. Πλέον, η Γάνδη θα συγκεντρωθεί στο ματς με τη Ζόρια, για το Conference League, όπου θέλει ένα βαθμό για να εξασφαλίσει πρόκριση, ενώ, η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ παίζει, εκτός έδρας, κρίσιμο παιχνίδι με τη Τουλούζ για το Europa League.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ