Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο Μπλοσονγκέιμ και η Μονακό σταμάτησαν το σερί της Μπασκόνια

Χάρη στο ριμπάουντ και κάρφωμα του Μπλοσονγκέιμ στα 2’’, η Μονακό νίκησε την Μπασκόνια 77-75


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Με τον Μάικ Τζέιμς να πετυχαίνει 28 πόντους και τον Τζαρόν Μπλόσομγκεϊμ να πετυχαίνει το κάρφωμα της νίκης μετά από άστοχο σουτ του Αμερικανού γκαρντ, η Μονακό πέρασε από τη Βιτόρια με 77-75 και έβαλε τέλος στο σερί 4 νικών που έτρεχε η Μπασκόνια του Ντούσκο Ιβάνοβιτς. 

Το προβάδισμα εναλλασσόταν στην έναρξη της αναμέτρησης και το τρίποντο του Τζέιμς έφερε το 3-7 για τους Μονεγάσκους. Ένα σερί 8-0 των Βάσκων με τα συνεχόμενα τρίποντα έφερε το 11-7, όμως το 5-0 σερί των Γάλλων έφερε το 11-12 και τη νέα εναλλαγή στο σκοράρισμα. Το τρίποντο του Μπράουν έφερε το 19-19 στην ολοκλήρωση του πρώτου δεκάλεπτου.

Το ντέρμπι κι οι συνεχείς εναλλαγές στο προβάδισμα συνεχίστηκαν στην έναρξη της δεύτερης περιόδου, όμως ένα 4-0 σερί της Μονακό έφερε το 21-25 για τους παίκτες του Σάσα Ομπράντοβιτς. Το τρίποντο του Τζέιμς έφερε το 28-31 κι ο ίδιος διατηρούσε το +1 με +3 για τη Μονακό. Με προσωπικό σερί 4-0, ο Μίλερ-Μακιντάιρ έκανε το 36-35 στην ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Οι Βάσκοι είχαν 5/6 βολές και 18 ριμπάουντ κι οι Γάλλοι 4/4 βολές και 20 ριμπάουντ.
Τα συνεχόμενα τρίποντα κι οι ατομικές ενέργειες του Τζέιμς στην έναρξη της τρίτης περιόδου διατηρούσαν το +1 με +4 για τους Μονεγάσκους. Ο Μπράουν έφερε το +7 για τη Μονακό, όμως εκεί απάντησε ο Μαρίνκοβιτς με προσωπικο σρι 5-0 για το -2 για τους παίκτες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Τα δύο συνεχόμενα τρίποντα του Τζέιμς μετέτρεψαν το 46-48 σε 46-54, με τον Αμερικανό γκαρντ να φτάνει τα 4/6 δικά του από τα 6,75. Ο Τσιόζα πρωτοστάτησε σε ένα σερί 8-0 για τους Βάσκους και το 54-54. Εκεί μίλησε ο Ντιαλό με δύο συνεχόμενα τρίποντα για τη Μονακό και το 57-62 και τελικά το 59-62 στην ολοκλήρωση του τριαντάλεπτου.
Οι Τζέιμς και Μοτεγιούνας έκαναν μόνοι τους ένα σερί 9-0 για τους Γερμανούς στην έναρξη της τέταρτης περιόδου και πήγαν το σκορ στο 62-73. Η Μπασκόνια απάντησε με 5-0 για το -6,΄’ομωε εκεί η εκατέρωθεν αστοχία, παρά τα πολλά ριμπάουντ ένθεν κι ένθεν διατηρούσε το 67-73 για αρκετό διάστημα. Αυτή την «έσπασε» το τρίποντο του Μαρίνκοβιτς για το 70-73 στα 2’18’’. Ο Μπλοσονγκέιμ έκανε το 70-75 στο 1’40’’. Το αντιαθλητικό του Τζέιμς στον Μίλερ-Μακιντάιρ έφερε το 72-75 στα 56’’ κι ο ίδιος αστόχησε σε τρίποντο στην επόμενη φάση για να τον ακολουθήσει ο Ντιαλό στα 22’.
Ο τελευταίος έκανε φάουλ στον Χάουαρντ κι ο Αμερικανός γκαρντ με τρίποντο στα 6’’ ισοφάρισε. Στην τελευταία επίθεση, ο Τζέιμς αστόχησε σε τρίποντο, ο Μπλοσονγκέιμ, όμως, πήρε το ριμπάουντ και κάρφωμα έκανε το 75-77, με το μακρινό τρίποντο του Μονέκε να μη βρίσκει ποτέ στόχο.


ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-16, 36-35, 59-62, 75-77




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ