Ο Ολυμπιακός δεν δέχεται ούτε την απόφαση της Εφέσεων για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και μέσα στις επόμενες μέρες θα προσφύγει επίσημα στο CAS. Οι «ερυθρόλευκοι» ελπίζουν ότι εκεί θα… πέσει η τιμωρία που του επιβλήθηκε για τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από κροτίδα και την οριστική διακοπή του ματς.
Ο Ολυμπιακός θα υποστηρίξει ότι δεν προκλήθηκε από δική της υπαιτιότητα η διακοπή στο ντέρμπι ζητώντας παράλληλα να συνεχιστεί το παιχνίδι από το λεπτό που διεκόπη.
Υπενθυμίζεται πως οι Πειραιώτες είχαν τιμωρηθεί με μηδενισμό του αγώνα (0-3), αφαίρεση 1 βαθμού αλλά και ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, πέραν του προστίμου που τους επιβλήθηκε.
Νομικοί πάντως τονίζουν ότι δεν υπάρχει προηγούμενο ανατροπής από το CAS σε ανάλογη υπόθεση.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


ΣΤΟ ΚΟΥΝΟΥΚΛΙΚΙΑΖ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΓΑΓΑΓΑΓΑ
Επικοινωνιακά κόλπα του χοντρού. Δεν πρόκειται να πάνε γιατί εκεί θα πέσει πιο βαριά ποινή, στην Ευρώπη κροτίδα μέσα στο γήπεδο σημαίνει αφαίρεση βαθμών εξορισμού. Τώρα για Θεοδωρίδη που λέει ο φίλος από κάτω, είπαμε ότι ο γαύρος στην Ελλάδα έχει άκρες παντού αλλά όχι και στην Ευρώπη, εκεί δεν περνάνε αυτά που ξέρουν στην Ελλάδα, και αφού δεν καταφέρανε εδώ να τη γλιτώσουν με τόσα παραθυράκια και με τόσες ντρίπλες του παραλόγου που και καλά "πείθονται" οι δικαστές, το πανηγύρι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τελείωσε.
Λόγω Θεοδωρίδη υιού κρατήστε μικρό καλάθι.μπορει να μην έχει υπάρξει ανατροπή μέχρι τώρα σε παρόμοια υπόθεση όμως ο γαύρος δεν είχε προσφύγει στο CAS μέχρι τώρα