Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

RMC Sport: Ίσως η ΕΠΟ δεν έβαλε goal line technology για λόγους οικονομίας (VIDEO)

Το γαλλικό Μέσο σχολίασε την απουσία της τεχνολογίας γραμμής στο Ελλάδα-Γαλλία

Οι Γάλλοι απέφυγαν την ήττα, στην "Αγιά Σοφιά", και διαμαρτύρονται για τη φάση του 90ου λεπτού, θεωρώντας ότι, με το σκορ στο 2-2, η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή του τέρματος.

Goal-line technology δεν υπήρχε, ο VAR έκρινε πως η μπάλα δεν είχε περάσει τη γραμμή και το γαλλικό Μέσο RMC Sport υποστηρίζει ότι η τεχνολογία γραμμής δεν ήταν διαθέσιμη, διότι η ΕΠΟ ήθελε να κάνει οικονομία.

Αξίζει να σημειωθεί, στα προκριματικά του EURO, η χρήση της goal-line technology δεν είναι υποχρεωτική, σε αντίθεση με τη τελική φάση.

Το ρεπορτάζ του RMC Sport:

"Εάν η διοργανώτρια ομοσπονδία ενός αγώνα στην προκριματική φάση διαθέτει πιστοποιημένο σύστημα goal line technology στο γήπεδο και επιθυμεί να το χρησιμοποιήσει για τον αγώνα, πρέπει να λάβει τη συμφωνία της φιλοξενούμενης ομάδας και την έγκριση από την UEFA μέσω της επίσημης διαδικασίας έγκρισης που κοινοποιείται από την UEFA.

Οι γηπεδούχοι υπογράφουν στη συνέχεια συμβόλαιο απευθείας με τον εγκεκριμένο προμηθευτή της τεχνολογίας και αναλαμβάνουν όλα τα έξοδα που προκύπτουν από αυτό. Η όλη διαδικασία έγκρισης και σύναψης πρέπει να ολοκληρωθεί τουλάχιστον 30 ημέρες πριν από την ημερομηνία του αγώνα.

Η μη χρησιμοποίηση στα προκριματικά του EURO ίσως ήταν λόγω επιθυμίας να γίνει οικονομία από πλευράς της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Αυτό μπορεί να κόστισε μια νίκη για τη Γαλλία, μια απόλυτα νικηφόρα πορεία και την πρώτη θέση στην κατάταξη της FIFA".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ