Χωρίς τους Ντόικιτς, Σπασόγεβιτς, Πουρή, Μουρκάκη, Στεπάνοβιτς και Σκάγκλια, θα παραταχθούν τα Τρίκαλα αύριο στο ΟΑΚΑ(17:30) απέναντι στον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.
Ο Γιώργος Βαζάκας ψάχνει να βρει το τρόπο με τον οποίο θα παρατάξει τους «Σακαφλιάδες» στον αυριανό αγώνα, με βάση και τα τόσα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει και γι αυτό συμπεριέλαβε 19 παίκτες στην αποστολή, οι οποίοι είναι οι εξής: Τόλιος, Ζαφείρης, Μπριλάκης, Γεωργίου, Γιώτας, Χρήστου, Μπουκουβάλας, Μπακομήτρος, Ριζογιάννης, Τελκίνσκι, Σαββίδης, Κόρμπος, Μανουσάκης, Ρούσεφ, Κοντογουλίδης, Μπαριέντος, Μίνγκας, Τζάνης και Βελέτης.
Από εκεί και πέρα, ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για τον αυριανό αγώνα με τους «πράσινους», χαρακτηρίζοντάς τον ιστορικό για τον σύλλογο:
«Αυτό θα είναι ένα ιστορικό παιχνίδι. Αναγκαζόμαστε να το λέμε αυτό διότι ο ΑΟΤ επέχει χρόνια από την μεγάλη κατηγορία. Ο ΑΟΤ είναι ομάδα Α' Εθνικής και θα πρέπει να παίζει συνέχεια τέτοια παιχνίδια. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας, για τον κόσμο και την πόλη των Τρικάλων. Είμαστε προετοιμασμένοι αν και έχει μεγάλη κούραση η ομάδα, λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών Τετάρτης και Κυριακής, και επιβαρυνθήκαμε περισσότερο την Κυριακή που γινόταν ο αγώνας μέσα στο βούρκο. Οι παίκτες θα τα δώσουν όλα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και αυτός θα είναι ο στόχος. Δεν θα πάμε απλά και μόνο για να πάμε».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
