Η Λίβερπουλ υποδέχεται το ερχόμενο Σάββατο(25/11) στο «Άνφιλντ» την Μάντσεστερ Σίτι, στο μεγάλο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Premier League, σε ένα ματς που η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα έχει μια δεδομένη απώλεια, αυτή του Άντι Ρόμπερτσον. Ο Σκωτσέζος μπακ έχει τεθεί νοκ-άουτ εδώ και έναν μήνα μετά από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε κατά τη διάρκεια αγώνα της εθνικής του ομάδας στα προκριματικά του Euro 2024.
Ο τραυματισμός αυτός υποχρέωσε τον αρχηγό των «χαϊλάντερς» να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον ώμο και η επιστροφή του στα γήπεδα αναμένεται να λάβει χώρα σε περίπου δύο μήνες από τώρα.
Ο Ρόμπερτσον παραχώρησε συνέντευξη στο «Viaplay Sports» και υποστήριξε πως δεν θα προσπαθήσει να «ζορίσει» τον οργανισμό του ώστε να επισπεύσει την επιστροφή του στη δράση.
«Σιγά αλλά σταθερά θα φτάσουμε εκεί. Ήταν πετυχημένη η εγχείρηση, κάτι το οποίο ήταν πολύ σημαντικό, και δεν υπήρχαν επιπλοκές. Μέχρι εδώ, όλα καλά. Νομίζω πως έχουν περάσει πλέον τρεις εβδομάδες από την επέμβαση που έκανα, οπότε όλα εξελίσσονται καλά.
Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και πριν το καταλάβουμε, να έχω γυρίσει», τόνισε αρχικά ο έμπειρος αριστερός μπακ, και πρόσθεσε:
«Δεν κοιτάζω τόσο μακριά, ώστε να πω πιθανή ημερομηνία επιστροφής. Κοιτάζω βδομάδα με βδομάδα. Προσπαθώ να μην απογοητεύομαι, προσπαθώ να παίρνω μικρές νίκες κάθε εβδομάδα.
Δεν θέλω να βάλω ένα ματς στο μυαλό μου και έπειτα να μην το προλάβω ή να επιστρέψω νωρίτερα. Το πηγαίνω αργά αλλά σταθερά και όταν έρθει η ώρα θα φορτσάρω, για να προσπαθήσω να επιστρέψω το συντομότερο δυνατόν».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

