Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Λουκέτο» στο Απήλιον

Τη τελευταία τους προπόνηση έκαναν σήμερα οι παίκτες του Πανιώνιου, πριν τις γιορτές


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Την επόμενη Δευτέρα(27/12), θα επιστρέψουν στις προπονήσεις και στο προπονητικό κέντρο του Πανιωνίου, οι «κυανέρυθροι». Και αυτό, μιας και σήμερα, Τρίτη ο Τάκης Λεμονής και οι παίκτες του έκαναν την τελευταία τους προπόνηση, πριν φύγουν για να γιορτάσουν κοντά στους δικούς τους, τα Χριστούγεννα.

Σε αντίθεση με τους παίκτες που θα πάνε στις ιδιαίτερες πατρίδες τους ο Τάκης Λεμονής θα παραμείνει εντός των τειχών για να ασχοληθεί με όλα τα τρέχοντα θέματα της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ απέστειλε αίτημα προς τη Super League για την αλλαγή ημέρας διεξαγωγής του αγώνα της 17ης αγωνιστικής με αντίπαλο τη SKODA Ξάνθη. Στο αίτημα τους οι κυανέρυθροι τονίζουν ότι είναι η μόνη ομάδα η οποία καλείται να αγωνισθεί την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου (εκτός έδρας με Ολυμπιακό Βόλου) και εν συνεχεία το Σάββατο 8 Ιανουαρίου να υποδεχθεί τη SKODA Ξάνθης τη Νέα Σμύρνη. Για το λόγο αυτό ο Πανιώνιος αιτήθηκε ο αγώνας με τη SKODA Ξάνθη να μεταφερθεί την Κυριακή 9 Ιανουαρίου.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ