Ο Ντόμινικ Σόμποσλαϊ που έχει κερδίσει το κοινό της Λίβερπουλ και την λατρεία του Γιούργκεν Κλοπ, ετοιμάζεται πλέον για το Euro 2024, αφού, η Ουγγαρία εξασφάλισε την παρουσία της στο τουρνουά της Γερμανίας.
Μέχρι τότε, θα προσπαθήσει να βοηθήσει την Λίβερπουλ να πετύχει όλους τους στόχους της, έχοντας προσαρμοστεί απόλυτα στα δεδομένα της νέας του ομάδας και της Premier League. «Τον πρώτο καιρό αναρωτιόμουν αν ήμουν... στο Playstation! Ήταν τρομερό που πλέον προσπαθούσα να μάθω όλους εκείνους που έβλεπα απλά στην τηλεόραση. Και το να παίζω δίπλα τους, ήταν τρομερό» είχε να πει.
Ο «Σόμπο» αντιλαμβάνεται πως λόγω και του ότι επέλεξε το «8» για τη φανέλα του, έχουν ξεκινήσει οι συγκρίσεις με τον Στίβεν Τζέραρντ, ωστόσο, ήταν κάθετος, λέγοντας: «Δεν θέλω να του μοιάσω, θέλω να είμαι ο εαυτός μου. Ωστόσο, αν μου πει κάποιος να προκαλέσω τον ίδιο αντίκτυπο με τον Τζέραντ στην ομάδα ή να κάνω την ίδια μεγάλη καριέρα στον σύλλογο, τότε ασφαλώς και θα το δεχθώ».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

