Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Εμπαπέ: Δεχθήκαμε δεύτερο γκολ και... πήγαμε σπίτι

Απογοητευμένος ο Γάλλος φορ της Παρί, μετά την ήττα στο «Σαν Σίρο»


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στο Μιλάνο, η Παρί Σεν Ζερμέν άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό, αλλά, στη συνέχεια δέχτηκε δυο γκολ και έχασε 2-1 από τη Μίλαν, για τη τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ στάθηκε στην αντίδραση των πρωταθλητών Γαλλίας, μετά το δεύτερο γκολ που δέχθηκαν, λέγοντας πως "προσπαθήσαμε να βάλουμε όλα τα συστατικά για να νικήσουμε και να πετύχουμε το δεύτερο γκολ, αλλά σκόραραν πριν από εμάς. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε ν' αντιδράσουμε, αλλά ήταν πάρα πολύ αργά, δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ και... πήγαμε σπίτι".

Ο 24χρονος τόνισε, στη συνέχεια: "Είναι μια δεύτερη εκτός έδρας ήττα, δεν είναι ποτέ εύκολο όταν χάνεις. Είμαστε απογοητευμένοι, μας έλειψαν πολλά πράγματα. Θα προσπαθήσουμε ν' αντιδράσουμε ενάντια στην Νιούκαστλ εντός έδρας. Δεν τα καταφέραμε".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ