Η Τσέλσι «τελείωσε» το αηττήτο της Τότεναμ (06/11, 4-1), σε ένα ματς που διαιτητές και VAR, είχαν πάρα πολλή δουλειά.
Στη συνέντευξη Τύπου μετά το πέρας της αναμέτρησης, ο προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, εξέφρασε την άποψή του για το VAR και την τεχνολογία στο ποδόσφαιρο. Και οι δηλώσεις του, δεδομένα, θα «συζητηθούν».
«Η χρήση της τεχνολογίας είναι κάτι που θέλαμε, τώρα δεν μπορούμε να παραπονεθούμε. Στην αρχή ήμουν κατά του VAR, αλλά μετά το υποστήριξα. Υπάρχουν πολλά πράγματα για να ελεγχθούν. Όντως το παιχνίδι είχε πολύ πρόσθετο χρόνο, είναι αλήθεια.
Πολλοί προπονητές ήθελαν VAR, αλλά όταν είναι εναντίον μας, λέμε "όχι, είναι ντροπή". Προσέξτε, δεν μιλάω για τον Αρτέτα» ανέφερε χαρακτηριστικά.
| Mauricio Pochettino: “Im not talking about Arteta”
— CentreGoals. (@centregoals) November 7, 2023
[@BeanymanSports]
pic.twitter.com/dBObXCRssq
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

