Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πήρε εξιτήριο ο Νεϊμάρ

Ο Βραζιλιάνος σταρ χειρουργήθηκε στο αριστερό γόνατο την Πέμπτη και ήδη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Την αποθεραπεία, με στόχο να επιστρέψει ξανά γερός στην αγωνιστική δράση, ξεκίνησε ο Νεϊμάρ.

Ο Βραζιλιάνος σταρ της Αλ Χιλάλ υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο αριστερό γόνατο την Πέμπτη, ώστε να αποκατασταθεί η ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου και μηνίσκου που είχε υποστεί κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ουρουγουάη για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.

Δημοσιεύματα στη Λατινική Αμερική αναφέρουν πως ο παίκτης πήρε ήδη εξιτήριο από το νοσοκομείο και ξεκινάει πλέον ο μεγαλύτερος αγώνας του, καθώς ο γιατρός Ροντρίγκο Λασμάρ έκρινε πως η κατάστασή του επιτρέπει μία τέτοια ενέργεια.

Ο Νεϊμάρ είναι απίθανο να παίξει τη φετινή σεζόν, την πρώτη του ως παίκτης στην Αλ Χιλάλ στη Σαουδική Αραβίας, όπου βρήκε τον Πορτογάλο προπονητή Χόρχε Ζεσούς έχει συμπαίκτη του, τον Ρούμπεν Νέβες.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ