ΟΛΛΑΝΔΙΑ-11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Εξέλσιορ-Αλκμάαρ:1-1
(90+2’ Σάντρα/ 73’ Λάχντο)
Γκέλαρε η Αλκμάαρ. Η παρέα του Βαγγέλη Παυλίδη έμεινε στο 1-1 με την Εξέλσιορ για την 11η αγωνιστική της Eredivisie και πλέον βρίσκεται στο -7 από την κορυφή. Βασικοί Παυλίδης και Λάμπρου, πέρασε ως αλλαγή στο 77’ ο Αγραφιώτης.
Στο 2’ ο Παυλίδης αστόχησε από καλή θέση και στο 19’ ο Φαν Γκάσελ σταμάτησε το μακρινό σουτ του Κλάσι. Στο 26’ η Εξέλσιορ έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ με τον Πάροτ και στο 35’ η κεφαλιά του Ντρίουεχ πέρασε εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Τελικά στο 73ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-1 με τον Λάχντο και στο 90+2’ ο Σάντρα διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
Βααλβάικ-Φέγενορντ:1-2
(25’ Κλέονις/34’ Τίμπερ,64’ Νιούκοπ)
Την νίκη με 2-1 πανηγύρισε η Φέγενορντ επί της Βααλβάικ κι ενώ έχανε με 1-0. Κάπως έτσι, το σύνολο του Αντρέ Σλοτ ανέβηκε στους 26 βαθμούς και ισοβαθμεί στην 2η θέση της βαθμολογίας με την Αλκμάαρ.
Στο 25’ η Βααλβάικ έκανε το 1-0 με τον Κλέονις, ενώ εννέα λεπτά αργότερα η Φέγενορντ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Τίμπερ. Στο 45+1’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής του Αντεβόγιε και στο 64’ η Φέγενορντ πήρε το προβάδισμα στο σκορ (1-2), χάρη σε τέρμα του Νιούκοπ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

