Quantcast
NEWS
2 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Με συγκέντρωση και αποφασιστικότητα για το διπλό η ΑΕΚ

Η Ένωση αντιμετωπίζει απόψε στις 20:00 στο Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής την Κηφισιά (Cosmote Sport 2 HD-aek365) με μοναδικό στόχο το τρίποντο

Την Κηφισιά στο Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής αντιμετωπίζει απόψε στις 20:00 η ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League (Cosmote Sport 2 HD-aek365). Η Ένωση, έχει αφήσει πίσω της τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που συνδυάστηκε από εξαιρετική εμφάνιση και πάει στην έδρα των νεοφώτιστων σοβαρή, συγκεντρωμένη και αποφασισμένη για να πετύχει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και να πλησιάσει τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό που την Κυριακή παίζει με τον ΠΑΟΚ. 

Το αποψινό παιχνίδι για την ΑΕΚ κρύβει σίγουρα παγίδες και κινδύνους καθώς η Κηφισιά, αν και αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στα μεγάλα σαλόνια, έχει δείξει ένα αξιόμαχο σύνολο (μετρώντας 7 πόντους σε 9 παιχνίδια) ενώ προέρχεται από την ήττα που γνώρισε στον Βόλο με 2-1. Προφανώς, αν η Ένωση παίξει συγκεντρωμένα και βγάλει την ποιότητα της δεν θα αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα. Η ιδιαιτερότητα, δε, στο αποψινό παιχνίδι είναι η διαχείρηση που ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνει ο Ματίας Αλμέιδα καθώς την Πέμπτη ακολουθεί η μεγάλη μάχη με την Μαρσέιγ στην Αγιά Σοφιά που δεν αποκλείεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας, ενώ την Κυριακή ακολουθεί αγώνας πρωταθλήματος με τη Λαμία, ακριβώς πριν τη διακοπή για τις εθνικές. 

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, ο Πελάδο να προχωρήσει σε εκτεταμένο rotation, την ώρα που έχει να αντιμετωπίσει και συγκεκριμένες απουσίες. Εκτός για την αποψινή αναμέτρηση με την Κηφισιά είναι ο Λάζαρος Ρότα, που αποτελεί το τελευταίο - χρονικά - πρόβλημα καθώς ένιωσε ενοχλήσεις ενώ θυμίζουμε εκτός είναι και οι ανέτοιμοι Αραούχο, Χατζισαφί και Ζίνι όπως και οι Γκατσίνοβιτς-Σιμάνσκι που έχουν συμπληρώσει κάρτες. Πιθανότατα για λόγους διαχείρισης και ξεκούρασης ο Αλμέιδα άφησε εκτός αποστολής και τον Μουκουντί. 

Αντίθετα, η μεγάλη επιστροφή ακούει στο όνομα Λιβάι Γκαρσία που μπήκε στην αποστολή για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στα τέλη Σεπτέμβρη, ενώ ο Ματίας θα έχει κανονικά στη διάθεση του και τον Κάλενς που είναι πλέον στο 100%. Μάλιστα ο Περουβιανός στόπερ συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει και βασικός απόψε στο Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής - σε συνδυασμό με την απουσία Μουκουντί - και με δεδομένο πως ο ίδιος δεν θα είναι διαθέσιμος την Πέμπτη καθώς δεν βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα. 

Πάμε όμως να δούμε την πιθανή ενδεκάδα. Ο Στάνκοβιτς θα βρίσκεται στα δοκάρια, οι Βίντα-Κάλενς στο κέντρο της άμυνας, με τον Σιντιμπέ δεξιά και τον Μοχαμάντι αριστερά. Στον άξονα, ο Γιόνσον αναμένεται να είναι ο ένας εκ των δύο, με τον Πινέδα ίσως να ξεκινά, εκτός αν προτιμηθεί να πάρει ανάσες εν όψει Πέμπτης. Αν συμβεί αυτό, θέση διεκδικεί και ο Μάνταλος και ο Γαλανόπουλος. Ελίασον ή Άμραμπατ θα καλύψουν τη θέση δεξιά, ο Πισάρο αναμένεται να ξεκινήσει στην άλλη πλευρά και στη γραμμή κρούσης ο Πόνσε θα πάρει φανέλα βασικού και μαζί του θα ξεκινήσει είτε ο Τσούμπερ, είτε ο Μάνταλος, είτε ακόμα και ο Πινέδα. 

ΠΑΕ ΑΕΚ στον κόσμο: Αποφύγετε με κάθε τρόπο την προσέγγιση στο γήπεδο της Καισαριανής

Μια πολύ σημαντική ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ εν όψει του αποψινού εκτός έδρας αγώνα με την Κηφισιά. Η Ένωση απευθυνόμενη προς τον κόσμο, υπενθυμίζει την απαγόρευση για οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση και παρακαλεί τον κόσμο να μην μεταβεί στο στάδιο Καισαριανής γιατί υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας “Αποφύγετε με κάθε τρόπο την προσέγγιση στο γήπεδο”, σημειώνει. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: 

Φίλοι της ομάδας μας

Σας γνωστοποιούμε πως σε σχέση με την αυριανή (4/11) αναμέτρηση της ομάδας μας με την Κηφισιά στο γήπεδο της Καισαριανής, υπάρχει πλέον από την Πέμπτη (2/11) απόφαση του αρμόδιου υπουργού, για απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλοξενούμενων φιλάθλων. Όπως επίσης κι απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων σε φιλοξενούμενους. 

Ως εκ τούτου, όπως συνέβη και με αφορμή την αντίστοιχη εισήγηση της αστυνομίας που είχε προηγηθεί, είμαστε υποχρεωμένοι να σας παρακαλέσουμε να αποφύγετε με κάθε τρόπο την προσέγγιση στο γήπεδο της Καισαριανής για τον συγκεκριμένο αγώνα. Σας θυμίζουμε για μια ακόμη φορά πως πριν από την συγκεκριμένη εισήγηση και την τελική υπουργική απόφαση, η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε αιτηθεί τη διάθεση εισιτηρίων για τις ανάγκες των οπαδών της. Ωστόσο, είμαστε πλέον υποχρεωμένοι να ανταποκριθούμε στις προϋποθέσεις που επιβάλλει η συγκεκριμένη απόφαση.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ