Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Εμιλιάνο Μαρτίνες για Εμπαπέ: Είναι ο καλύτερος επιθετικός που έχω αντιμετωπίσει

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Κιλιάν Εμπαπέ ο Αργεντινός τερματοφύλακας


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η απρεπής συμπεριφορά του Εμιλιάνο Μαρτίνες, λίγο μετά τον τελικό του Μουντιάλ, που κατέκτησε η Αργεντινή σε βάρος της Γαλλίας, θα μείνει στην ιστορία ως ένα από τα χαρακτηριστικότερα στιγμιότυπα της κορυφαίας διοργάνωσης.

Με χειρονομίες και υποτιμητικά σχόλια, ο Αργεντινός τερματοφύλακας, επιχείρησε να προσβάλει τους Γάλλους διεθνείς και ειδικότερα τον Κιλιάν Εμπαπέ, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Μάλιστα κατά την διάρκεια της απονομής του βραβείου «Yashin», για τον καλύτερο πορτιέρε της χρονιάς, ο Μαρτίνες αποδοκιμάσθηκε έντονα από μερίδα παρευρισκόμενων στην αίθουσα.

Ωστόσο, έντεκα μήνες μετά τον θρίαμβο της «αλμπισελέστε», ο τερματοφύλακας της Άστον Βίλα, θέλησε να εξομαλύνει την κατάσταση και μιλώντας στο γαλλικό περιοδικό «France Football» μίλησε με ιδιαίτερα θετικό πρόσημο για τον νεαρό επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν:

«Ναι, ο Κιλιάν με έκανε να υποφέρω. Δεν είναι τυχαίο που θεωρείται ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Τον σέβομαι πολύ, ως παίκτη και ως άνθρωπο. Προφανώς, υπάρχουν φωτογραφίες και έχει δημιουργηθεί μία εντύπωση που δεν έχει καμία σχέση με την προσωπικότητά μου.

Ο Κιλιάν είναι παράδειγμα προς μίμηση. Αυτός ο τύπος είναι υπέροχος και έχει ήδη ένα Παγκόσμιο Κύπελλο με την Γαλλία, εκτός από το ότι μου... έκανε χατ-τρικ στον τελικό. Νομίζω ότι μπορεί να είναι υπερήφανος, όπως και οι Γάλλοι. Είναι ξεκάθαρα, ο καλύτερος επιθετικός που έχω αντιμετωπίσει. Όταν ο Μέσι και ο Ρονάλντο σταματήσουν, νομίζω ότι θα κερδίσει πολλές Χρυσές Μπάλες».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ