Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πήρε αυτό που ήθελε

Ο Ολυμπιακός, δίχως να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης και χωρίς να πείσει με την εμφάνισή του, πέρασε και από τη Λάρισα, της οποίας και επικράτησε με 0-1 - Με αυτογκόλ του Κατσιαρού, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 3x3, στέφθηκαν πρωταθλητές χειμώνα και έγιναν το μεγάλο φαβορί για τη κατάκτηση του τίτλου - Δείτε πως μετέδωσε live το aek365.gr την αναμέτρηση στο AEL FC Arena


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τη νίκη με 1-0 στη Λάρισα πήρε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» χάρη σε αυτογκόλ του Κατσιαρού στο 35', μετά από σουτ του Μέλμπεργκ, πέρασαν και από το Κάμπο και οδεύουν με μαθηματική ακρίβεια στη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Λίγη η Λάρισα που παρέμεινε χωρίς βαθμό στο νέο της γήπεδο. Διαμαρτύρονται για πέναλτι οι «βυσσινί» σε μαρκάρισμα του Ουρτάδο στον Μετίν, στο β' ημίχρονο. Παρέμεινε ουραγός η ΑΕΛ.

Το ματς

Στο πρώτο παιχνίδι του Γιορν Άντερσεν, η Λάρισα εμφανίστηκε αρκετά βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, αλλά και πάλι της έλειπε η ουσία. Το τελείωμα των φάσεων. Οι πολλές απουσίες που είχαν οι «βυσσινί, αποδιοργάνωσαν την ομάδα, η οποία άργησε να μπει στο παιχνίδι. Από τον αγώνα, απουσίαζαν οι Ρομέου, Κανόμπιο, δύο εργαλεία της ΑΕΛ στο χώρο της μεσαίας γραμμής, οι οποίοι ουσιαστικά δεν αντικαταστάθηκαν.

Οι τρεις επανωτές ευκαιρίες του Μελμπεργκ, ήταν και οι μόνες σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Η τελευταία από τις τρεις, ωστόσο, έμελε να καταλήξει και στα δίχτυα, όταν ο Σουηδός αμυντικός στο 35' με δυνατό σουτ και λάθος του Κατσιαρού άνοιξε το σκορ για τους «ερυθρόλευκους». Από την άλλη, η ΑΕΛ, που σπάνια επισκεπτόταν τα καρέ του Πάρντο, είχε μόλις μία μεγάλη ευκαιρία, με τον Κουζέν στο 41ο λεπτό.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Κάτι που βόλευε τον Ολυμπιακό. Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΛ, ωστόσο, ήταν λίγο καλύτερη από τον Ολυμπιακό και πίεσε τους «ερυθρόλευκους». Αλλά και πάλι η αδυναμία της να κάνει φάσεις και να φτάσει με αξιώσεις μπροστά από την εστία του.

Διακοπή... σταθμός στο ματς

Η ΑΕΛ είχε ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή της και πίεζε τους «ερυθρόλευκους». Ωστόσο, την ώρα που η ΑΕΛ είχε κλείσει στα καρέ της τον Ολυμπιακό, ένα επεισόδιο του Ιμπαγάσα με άνθρωπο της ασφάλειας, ήρθε να βάλει τέλος στο ρυθμό των «βυσσινί». Ο Αργεντινός άρπαξε από τον λαιμό τον άνθρωπο των γηπεδούχων, ο οποίος μπήκε για να βγάλει ένα αντικείμενο που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο από τους οπαδούς. Προσωρινά υπήρξε διακοπή στο ματς, μιας και στον αγωνιστικό χώρο μπήκαν άπαντες από τον πάγκο του Ολυμπιακού, ζητώντας και τα ρέστα για τα όσα συνέβαιναν.

Ο Σπάθας, έδωσε δύο κίτρινες κάρτες σε Μιραλάς και Σίμιτς, αφήνοντας ατιμώρητο τον Ιμπαγάσα. Δεύτερο λάθος του διαιτητή, μετά τον μη καταλογισμό πέναλτι στον Μετίν, σε μαρκάρισμα από τον Ουρτάδο.

Ο Ολυμπιακός κρατούσε το μηδέν στην άμυνα, χωρίς να πιάσει τρελή απόδοση. Έστω και έτσι, πάντως, ο Ολυμπιακός παίρνει ακόμη τρεις βαθμούς και στέφεται και με τη βούλα πρωταθλητής χειμώνα, ενώ έκανε ακόμη ένα βήμα για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος, παίρνοντας από μία δύσκολη έδρα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λάρισα (Γιορν Άντερσεν): Αμπάρης, Ταυλαρίδης, Σίμιτς (82' Γκέρεμι), Κουζέν, Μετίν, Βελάσκο (90' Αμπουχατζίρα), Κολοβέτσιος, Πούρι, Ιγκλέσιας, Κατσιαρός, Μπλάζεκ (71' Φαλάγγας).

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα (84' Μοντέστο), Ζαϊρί, Μιραλάς, Μπράβο, Φουστέρ (88' Γ. Παπαδόπουλος), Α. Παπαδόπουλος, Μοϊσές, Τοροσίδης, Ριέρα (61' Χολέμπας).

Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας (Πειραιάς)
Βοηθοί: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Μπαλτάς (Αχαΐας)
Γήπεδο: "AEL FC Arena"




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ