Με αίματα στο πρόσωπο έφτασε, την Κυριακή, στο "Βελοντρόμ", ο Φάμπιο Γκρόσο, μετά την επίθεση, με πέτρες, που δέχτηκε η αποστολή της Λιόν, φτάνοντας στο γήπεδο για το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ.
Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ποτέ και, λίγες μέρες μετά, σε ανάρτησή του, ο Ιταλός προπονητής της Λιόν εξέφρασε την ελπίδα πως, τα όσα συνέβησαν θα αποτελέσουν μάθημα για το μέλλον.
Το μήνυμα του Φάμπιο Γκρόσο:
"Αυτό που συνέβη την Κυριακή θα μπορούσε να είναι τραγωδία, και ήταν σίγουρα για το άθλημα και γι' αυτός που το αγαπούν.
Ελπίζω με όλη μου την καρδιά να είναι το μάθημα για το μέλλον μας. Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξη".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!