Μετά τις 2:30 τα ξημερώματα, αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν με μολότοφ και πέτρες κατά αστυνομικών που έκαναν χρήση χημικών στα Εξάρχεια. Είχε προηγηθεί καταγγελία για άγριο ξυλοδαρμό 16χρονου κοριτσιού από άνδρες της OΠΚΕ, σε αντιφασιστική συναυλία στο Νέο Ηράκλειο. Οι ομάδες των αντιεξουσιαστών απηύθυναν κάλεσμα για συγκέντρωση στο μνημείο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από αστυνομικούς
Σύμφωνα με τις καταγγελίες, το κορίτσι ξυλοκοπήθηκε βάναυσα και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν πολλοί αντιεξουσιαστές και προκλήθηκε ένταση με τις ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ που συγκεντρώθηκαν στους γύρω δρόμους της πλατείας Εξαρχείων. Πολλοί από τους διαδηλωτές αναγκάστηκαν να καταφύγουν στα γύρω μαγαζιά με την ατμόσφαιρα από τα χημικά να γίνεται αποπνικτική.
Η ανήλικη διακομίστηκε από το Νέο Ηράκλειο στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» και η κατάστασή της είναι σοβαρή αφού έχει τραυματιστεί στο κεφάλι.
Πηγή: ethnos.gr
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

