Ο προπονητής, Πέτερ Κουκούτσκα και ο αρχηγός, Ράμον Σλούμφ μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Κρίενς και στάθηκαν στο ότι η ελβετική ομάδα δεν αγωνίστηκε όπως έπρεπε, ενώ έδωσαν συγχαρητήρια στην Ένωση, καθώς ήταν αυτή που άξιζε τη νίκη.
Πέτερ Κουκούτσκα (προπονητής Κρίενς): «Κάναμε πολλά λάθη, χάσαμε πολλά σουτ. Παλεύαμε με τον εαυτό μας, δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα. Δεν μπορούσαμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι, δώσαμε μάχες, αλλά δεν παίξαμε στο επίπεδο που θα έπρεπε».
Ράμον Σλούμφ (αρχηγός Κρίενς): «Είμαι απογοητευμένος, νομίζω ότι κάναμε πολλά τεχνικά λάθη, χάσαμε πολλά σουτ. Η ΑΕΚ κέρδισε το παιχνίδι και της αξίζουν συγχαρητήρια επειδή έκανε πολύ καλή δουλειά».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

