Εχει αγωνιστικά προβλήματα ο Ολυμπιακός ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με τη Γουεστ Χαμ στο Φάληρο.
Προβλήματα που έχουν να κάνουν στην άμυνα. Ο Νίκολας Φρέιρε όχι μόνο δεν προλαβαίνει το ματς, αλλά η επιστροφή του απο τον τραυματισμό του θα καθυστερήσει κι άλλο.
Άλλες δυο εβδομάδες εκτός θα μείνει ο Αργεντινός στόπερ και οι τελευταίες εκτιμήσεις τον θέλουν να βάζει ως στόχο να είναι έτοιμος για το επόμενο ματς με τη Γουέστ Χαμ στην Αγγλία, στις 9 Νοεμβρίου. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει και τα παιχνίδια με ΟΦΗ και ΠΑΟΚ που μεσολαβούν.
Το πρόβλημα για την Πέμπτη δεν είναι μόνο ο Φρέιρε, αλλά και ο Ντοη, ο οποίος είχε αποβληθεί με την Τόπολα και δεν θα αγωνιστεί.
Ετσι ο Ολυμπιακός έμεινε με δυο "καθαρά" στόπερ τον Ρέτσο και τον Πορόζο, ενώ δεν θα υπάρχει εναλλακτική λύση στον πάγκο. Ο αμυντικός από το Εκουαδόρ έχει αγωνιστεί φέτος σε 5 παιχνίδια, όλα ως αλλαγή.
Τώρα να πω πως στεναχωριέμαι θα είναι ψέμα.