Επαγγελματικά συμβόλαια υπέγραψαν οι ποδοσφαιριστές (από τα αριστερά προς τα δεξιά στη φωτογραφία) Τάσος Κοντορουχάς, Αντώνης Γεωργέας, Αρης Ανδρικόπουλος, Χρήστος Γιαννούλης και Χρήστος Κοσίδης που προέρχονται από την Ακαδημία της ΠΑΕ.
O Τάσος Κοντορουχάς είναι γεννημένος στις 9 Μαρτίου 2005. Εντάχθηκε στην Ακαδημία της ΑΕΚ το 2021 και είναι κεντρικός επιθετικός. Ηταν ο πρώτος σκόρερ της Super League K19 της σεζόν 2022-23. Είναι διεθνής με την εθνική U19.
O Αντώνης Γεωργέας είναι γεννημένος στις 5 Σεπτεμβρίου 2005. Εντάχθηκε στην Ακαδημία της ΑΕΚ το 2021 και αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός.
O Αρης Ανδρικόπουλος είναι γεννημένος στις 28 Ιανουαρίου 2006. Εντάχθηκε στην Ακαδημία της ΑΕΚ το 2016 και αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός. Έχει ήδη πάρει χρόνο συμμετοχής με την ΑΕΚ Β στη Super League. Είναι διεθνής με τις εθνικές U17 και U19.
O Χρήστος Γιαννούλης είναι γεννημένος στις 8 Οκτωβρίου 2004. Εντάχθηκε στην Ακαδημία της ΑΕΚ το 2022 και αγωνίζεται ως ακραίος αμυντικός, αλλά και ως ακραίος επιθετικός.
O Χρήστος Κοσίδης είναι γεννημένος στις 28 Φεβρουαρίου 2005. Εντάχθηκε στην Ακαδημία της ΑΕΚ το 2021 και είναι κεντρικός αμυντικός. Έχει ήδη αγωνιστεί με την ΑΕΚ Β στη Super League 2. Είναι διεθνής με τις εθνικές U17 και U19.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Τον Κοντορουχα και τα ματια σας !!Ειναι παικταρας!!
υγ.δεν τον ξερω προσωπικα αλλα απο την αποδοση του αυτο κρινω!!Μακαρι να προωθηθει οταν ειναι ετοιμος στην πρωτη ομαδα και να προσφερει τα μεγιστα!!