Με αφορμή τον αγώνα της ΑΕΚ στο "Θ. Κολοκοτρώνης", αντιπροσωπεία της Ένωσης επισκέφτηκε, το Σάββατο, το Μουσείο Προσφυγικού και Αθλητικού Πολιτισμού της ΑΕΚ Τρίπολης.
Τον Αθλητικό Διευθυντή της ΠΑΕ Μπρούνο Άλβες, τον Τεχνικό Διευθυντή Ράντεκ Κουχάρσκι και τον επιμελητή του ποδοσφαιρικού τμήματος Πάνο Αναστασόπουλο υποδέχθηκαν ο πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης Παναγιώτης Βαλασόπουλος, ο αντιπρόεδρος Μανώλης Καγιάννης, ο ταμίας Γιάννης Καγιάννης, το μέλος του ΔΣ Θέμης Ζούζουλας και ο επίτιμος πρόεδρος Γιάννης Νίκου.
Το Μουσείο της ΑΕΚ Τρίπολης εδρεύει στην περιοχή Φιλικών (ή, αλλιώς, Προσφυγικά, αφού οι καταβολές της ομάδας είναι ίδιες με αυτές της ΑΕΚ) και σε αυτό εκτίθεται υλικό από την δεκαετία του 1930 μέχρι και σήμερα. Μεταξύ των κειμηλίων υπάρχουν φωτογραφίες από τη δεκαετία 1950-1960, όταν η ομάδα της ΑΕΚ είχε επισκεφθεί την πόλη για φιλικό με την ΑΕΚ Τρίπολης, με επικεφαλής τον Κώστα Νεστορίδη.
Οι αντιπροσωπείες των δύο πλευρών αντάλλαξαν φανέλες και αναμνηστικά δώρα, ενώ οι κύριοι Άλβες και Κουχάρσκι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και ενημερώθηκαν για την πρόοδο και τις επιτυχίες του συλλόγου. Η ΑΕΚ Τρίπολης διαθέτει τμήματα που αγωνίζονται στην πρώτη και στη δεύτερη κατηγορία των τοπικών πρωταθλημάτων της Αρκαδίας, ενώ στις ακαδημίες μαθαίνουν ποδόσφαιρο περίπου 40 παιδιά από πολύ μικρές ηλικίες. Μεγάλη δραστηριότητα και επιτυχίες παρουσιάζουν επίσης και τα τμήματα ποδηλασίας (με τρεις διεθνείς αθλητές) τένις και πινγκ πονγκ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!