Το σκάνδαλο του παράνομου στοιχηματισμού εξακολουθεί να απασχολεί την ποδοσφαιρική Ιταλία και, τις προηγούμενες ημέρες, εμφανίστηκε ο Νικολό Μπαρέλα να είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που εμπλέκονται.
Σε ανάρτησή του, στα social media, ο Ιταλός μέσος της Ίντερ το διέψευσε και ενημέρωσε πως θα κινηθεί νομικά.
Στο μήνυμά του, ο Μπαρέλα σημειώνει: "Έμεινα σιωπηλός για πάρα πολύ καιρό, παρά όλα όσα έχω διαβάσει για τον εαυτό μου. Ποτέ δεν μου άρεσαν τα τυχερά παιχνίδια και ακόμη λιγότερο τα στοιχήματα και ειδικά στην δουλειά μου.
Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να προστατεύσω τα παιδιά μου. Για τον λόγο αυτό, από σήμερα θα κινηθώ νομικά".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!