Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Προελαύνει ο Απόλλωνας του Μιλόγεβιτς (VIDEO)

Ο Απόλλωνας Λεμεσού πέρασε με 5-0 από την έδρα της ΑΕΖ και βρέθηκε ξανά στην πρώτη θέση. Νίκη με 2-0 επί της Δόξας και για την Ανόρθωση


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

ΚΥΠΡΟΣ-8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΕΖ-Απόλλωνας Λ.: 0-5

(Βαλμπουενά 3’, Πέδρο Μάρκες 46’, Πέρετς 76’ πεν., 90+4', Ρουίθ 90+5' αυτ.)

Νικηφόρο πέρασμα του Απόλλωνα στο παιχνίδι με την ΑΕΖ (0-5) με τους γαλάζιους να παίρνουν άλλη μια νίκη και να συνεχίζουν στην κορυφή πριν τα ντέρμπι τα οποία ακολουθούν.

Ο Βαλμπουενά άνοιξε το σκορ στο 3ο λεπτό με εκτέλεση φάουλ, ενώ ο Μάρκες στο 46ο λεπτό έκανε το 0-2. Στο 76΄ο Πέρετζ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 0-3, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε το 0-4 στις καθυστερήσεις.

Μάλιστα πριν τελειώσει το παιχνίδι με αυτογκόλ του Ρουίθ έγινε το 0-5.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Βαλμπουενά άνοιξε το σκορ για τον Απόλλωνα με μια τρομερή εκτέλεση φάουλ. Στο 14ο λεπτό ο Κολ πέρασε εκτός με αναγκαστική αλλαγή με τον Σπόλιαριτς να παίρνει την θέση του. Στο 23ο λεπτό ο Μαλεκκίδης έστειλε ψηλά έξω την μπάλα με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά. 2 λεπτά μετά με τον ίδιο τρόπο απείλησε ο Ντελμίρο, αλλά η φάση είχε την ίδια κατάληξη.

Στο 30΄ ο Μάρκες έπιασε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Κοστάκε από τα δεξιά, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις έξω. Στο 41΄ο Λέουβενμπεργκ απέκρουσε εύκολα ένα σουτ του Ρέινολντς. 2 λεπτά μετά ο Χάμπος έχασε τεράστια ευκαιρία όταν το σουτ του από καλή θέση πέρασε μόλις έξω! Στις καθυστερήσεις χάθηκε άλλη μια ευκαιρία με τον Μπέκερ να προλαβαίνει τελευταία στιγμή στην έξοδο τον Μάρκες.

Με το καλημέρα στην επανάληψη, ο Μάρκες έκανε το 0-2 για τον Απόλλωνα όταν ο Αμντουραχίμι του πέρασε μια εξαιρετική κάθετη στο 46ο λεπτό.

Στο 53΄ο Νταρίκουα έπιασε μια κεφαλιά, αλλά ο Μπέκερ με υπερένταση απομάκρυνε σε κόρνερ. 3 λεπτά μετά ο Μάρκες από κοντά αστόχησε και έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία. Στο 65΄ο Σιφναίος έκανε ένα καλό σουτ από κοντά, αλλά έστειλε την μπάλα έξω.

Στο 69΄ο Βάργκα από πλάγια θέση έκανε το σουτ, αλλά ο Μπέκερ απομάκρυνε σε κόρνερ. Στην εκτέλεση ο Μαλεκκίδης σημάδεψε το δοκάρι.

Στο 75΄ο Απόλλωνας κέρδισε πέναλτι για ανατροπή του Χρίστου πάνω στον Μαλεκκίδη. Ο Πέρετζ ανέλαβε την εκτέλεση και στο 76ο λεπτό έκανε το 0-3 για τους γαλάζιους.

Στο 82΄ο Σλόγκαρ είχε μια καλή προσπάθεια αλλά η μπάλα πέρασε έξω, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής είδε τον Λέουβενμπεργκ 2 λεπτά μετά να σταματά νέο του σουτ.

Στις καθυστερήσεις ο Μάρκες έχασε 3 ευκαιρίες για να φτάσει στο χατ τρικ, με την τελευταία απο τις 3 στο 90+1 να είναι η μεγαλύτερη αφού από κοντά έστειλε την μπάλα έξω.

Στο 90+4΄ο Πέρετζ με όμορφο σουτ απο το ύψος του πέναλτι έκανε το 0-4. Μάλιστα πριν τελειώσει το παιχνίδι με αυτογκόλ του Ρουίθ έγινε το 0-5

Δόξα Κατ.-Ανόρθωση: 0-2

(Μπάνζα 14’, Γκασαμά 20’)

Πέρασε από την Περιστερώνα με χαρακτηριστική ευκολία, επέστρεψε στις νίκες και στη δεύτερη θέση με 17 βαθμούς, ενώ διατήρησε και το απόλυτο μακριά από το “Αντώνης Παπαδόπουλος”. Η Ανόρθωση αντέδρασε με εξαιρετικό τρόπο μετά την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, κέρδισε τη Δόξα με 0-2 και βρίσκεται στο -1 από την κορυφή. Οι Τσίκο και Γκασάμα στο πρώτο ημίχρονο οι σκόρερ. Χωρίς βαθμό παρέμεινε η Δόξα με το πέρας και της 8ης αγωνιστικής.

Με το μαχαίρι στα… δόντια μπήκε στον αγωνιστικό χώρο η Ανόρθωση. Χωρίς διάθεση για πολλά-πολλά και με σκοπό να τελειώσει το παιχνίδι από πολύ νωρίς, οι παίκτες του Γκαγιέγο σκόραραν δις προτού συμπληρωθεί το 20λεπτο και απέκτησαν ισχυρό προβάδισμα για επιστροφή στις επιτυχίες.

Στο 10′ ο Τσίκο σκόραρε από κοντά και παρά το γεγονός ότι υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, το VAR αποκατέστησε την τάξη και επικύρωσε το γκολ του Αφρικανού επιθετικού. Προτού σταματήσουν οι πανηγυρισμού από τους φιλοξενούμενους και συνέλθουν οι γηπεδούχοι, ο Γκασάμα έγραψε το 0-2 στο 19′. Ο Τσίκο έδωσε την ασιστ και ο σκόρερ με γυριστό κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα και προκάλεσε τεράστιο ενθουσιασμό στην κυανόλευκη κερκίδα.

Η Ανόρθωση πήγε να εκμεταλλευτεί το μπλακ άουτ των παικτών της Δόξας και έχασε ακόμα τρεις καλές ευκαιρίες για να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα, όμως, οι Παρούτης, Τσίκο (δις) δεν κατάφεραν από κοντινή απόσταση να τελειώσουν από το μισάωρο το παιχνίδι. Οι φιλξενούμενοι έχασαν ακόμα ένα τετ α τετ, με τον Φερέιρα, ενώ το ημίχρονο έκλεισε με την πρώτη καλή ευκαιρία της Δόξας, όταν ο Τραϊτσέφσκι με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Δεν ήταν ξέφρενος ο ρυθμός στην επανάληψη. Το 0-2 του πρώτου ημιχρόνου και οι πολλές αλλαγές από τις δυο ομάδες, έριξαν αισθητά το επίπεδο. Η Ανόρθωση επιδίωξε να διαχειριστεί το υπέρ της αποτέλεσμα παρά να ψάξει και τρίτο τέρμα και ενδεικτικό αυτού ότι οι δυο ευκαιρίες της αμμοχωστιανής ομάδας προήλθαν από τα πόδια του Κάργα, τα σουτ του οποίου αποκρούστηκαν από τον Σισκόφσκι.

Η Δόξα ήταν εκείνη που έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο β’ ημίχρονο, με τον Ναμπί. Στο 60′ ο Πακιστανός μέσος έκανε το μακρινό σουτ, με την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι, ακολούθως στον ώμο του Αρμπελόδα και να καταλήγει στην αγκαλιά του. Στο 78΄ο Σαντίκ έκανε το κοντινό σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας της Ανόρθωσης ήταν και πάλι σε ετοιμότητα.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ