SUPER LEAGUE - 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ 0-3
ΓΗΠΕΔΟ: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος
Πέρασε από την Τρίπολη με ΣΦΡΑΓΙΔΑ Ελίασον-Τσούμπερ και ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ λαό - που μετέτρεψε το Θ. Κολοκοτρώνης σε Ν. Φιλαδέλφεια - η ΑΕΚΑΡΑ! Ο Νικλας Ελίασον, ήταν όλα τα λεφτά στο γήπεδο που πέρυσι πήγε ο Τζουκάνοβιτς να του… κόψει την μπάλα και με εξαιρετική εμφάνιση, γκολ και ασίστ, οδήγησε την ΑΕΚ στη νίκη (0-3) απέναντι στον μαχητικό Αστέρα παίρνοντας κι ο ίδιος την πιο γλυκιά εκδίκηση. Η Ένωση είχε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο αλλά λίγο πριν την ανάπαυλα άνοιξε το σκορ με φανταστική έμπνευση-ασίστ του κορυφαίου Τσούμπερ και τελείωμα του Ελίασον που τρύπωσε και εκτέλεσε τον Παπαδόπουλο, ενώ με την έναρξη της επανάληψης τα πράγματα απλοποιήθηκαν μετά την αποβολή του Καστάνιο με την ΑΕΚ να βρίσκει δεύτερο γκολ (77’) με κεφαλιά-ρουκέτα του Μοχαμάντι από άψογη εκτέλεση κόρνερ του Ελίασον σε μια φάση φανερά δουλεμένη, ενώ το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε στο 87’ ο Τσούμπερ που επίσης έκανε μεγάλο ματς βάζοντας τη δική του σφραγίδα στο ματς της Τρίπολης που αρχικά έμοιαζε περίπλο αλλά εξελίχθηκε σε κιτρινόμαυρο πάρτυ σε αγωνιστικό χώρο και εξέδρα!
Με τον Στάνκοβιτς στα δοκάρια, τους Βίντα-Κάλενς στην άμυνα, τον Ρότα δεξιά, τον Χατζισαφί αριστερά, τους Σιμάνσκι-Γιόνσον στα χάφ, τον Τσούμπερ αριστερά, τον Ελίασον δεξιά και τους Μάνταλο-Αραούχο στη γραμμή κρούσης ξεκίνησε ο Ματίας Αλμέιδα. Ήταν ένα πρώτο ημίχρονο κακό για την ΑΕΚ. Η οποία έξ αρχής έδειχνε αδυναμίες τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι όσο και στο δημιουργικό, απέναντι σε έναν Αστέρας που ήταν καλά διαβασμένος. Αχίλλειος πτέρνα της Ένωσης ήταν ξεκάθαρα η αριστερή πτέρυγα και κυρίως ο Χατζισαφί ο οποίος υπέπεσε σε τρία σοβαρά λάθη που ευτυχώς δεν στοίχισαν. Η ΑΕΚ ήταν φανερό από το πρώτο τέταρτο πως έψαχνε να προσαρμοστεί στις ανάγκες του αγώνα και την πίεση που έβαζαν ψηλά οι Αρκάδες αλλά έμοιαζε ασύνδετη, χωρίς συγκέντρωση και ηρεμία. Με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει σοβαρά. Πριν φτάσουμε στις τρεις μεγάλες στιγμές του Αστέρα, υπήρξε η φάση του 17’, με το άσχημο χτύπημα με σκαριά του Μουνάφο στο κεφάλι του Αραούχο, με τον Σιδηρόπουλο να βγάζει κίτρινη κάρτα (ενδεχομένως να σήκωνε και κάτι παραπάνω). Έξι λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι απείλησαν σοβαρά, όταν ο Χατζισαφί χωρίς καμία πίεση έκανε λάθος, ο Καλτσάς βρέθηκε σε θέση βολής από πλάγια δεξιά αλλά στο σουτ που επιχείρησε η μπάλα ευτυχώς σταμάτησε στο δοκάρι. Δύο λεπτά μετά και πάλι ο Χατζισαφί είχε κακή εκτίμηση και πάλι ο Καλτσάς βρέθηκε μέσα στα κιτρινόμαυρα καρέ αλλά αυτή την φορά το πλασέ του ήταν εντελώς άστοχο. Το τρίτο λάθος άνηκε και πάλι στον Χατζισαφί. Ο Ιρανός έκανε κακή μεταβίβαση, οι Αρκάδες πάτησαν περιοχή με ταχύτητα αλλά ευτυχώς ο Στάνκοβιτς με φοβερή επέμβαση σταμάτησε τον Μιριτέλο στο τετ-α-τετ και κράτησε το μηδέν. Αυτές οι τρεις απανωτές φάσεις του Αστέρα προφανώς και ήταν ένα καμπανάκι για την ΑΕΚ η οποία στα τελευταία λεπτά έβγαλε μια, κάποια, αντίδραση και τουλάχιστον προσπάθησε να παίξει με μεγαλύτερη ασφάλεια. Τα προβλήματα σε ανασταλτικό κομμάτι και δημιουργία παρέμεναν βέβαια και ότι καλύτερο δημιούργησε, ήταν ένα σουτ του Τσούμπερ στο 37’. Εν τέλει, το πρώτο ημίχρονο, έκλεισε - κόντρα στη ροή του αγώνα η αλήθεια είναι - με γκολ για την ΑΕΚ που πήγε στην ανάπαυλα μπροστά το σκορ. Ένα γκολ καθαρά προϊόν της ατομικής ποιότητας του Τσούμπερ, ο οποίος στο 45+4’ πάτησε περιοχή αφού χόρεψε τους αντιπάλους του, γύρισε παράλληλα και ο Ελίασον πλάσαρε εύστοχα από κοντά για το 0-1.
Με μια αλλαγή, την είσοδο του Πινέδα αντί του Αραούχο ξεκίνησε η ΑΕΚ στην επανάληψη, με τον Ορμπελίν να πηγαίνει αριστερά και τον Τσούμπερ να μεταφέρεται στην επίθεση. Η Ένωση παίρνοντας μέτρα επιχείρησε να κρατήσει εκτός περιοχής της τον Αστέρα πράγμα που δεν έκανε στο πρώτο μέρος και το πέτυχε. Στο 52’, οι αριθμητικές ισορροπίες στην Τρίπολη άλλαξαν, καθώς ο Καστάνιο είδε δεύτερη κίτρινη από τον Σιδηρόπουλο για μαρκάρισμα στον Τσούμπερ, με αποτέλεσμα ο Αστέρας να μείνει με παίκτη λιγότερο για το υπόλοιπο διάστημα του αγώνα. Η ΑΕΚ έχοντας την αριθμητική υπεροχή, από εκεί και πέρα, κυριάρχησε, έκλεισε τον Αστέρα στα καρέ του και έψαξε δεύτερο γκολ για να κλειδώσει το διπλό. Στο 65’ ο Αλμέιδα θέλοντας να φρεσκάρει ακόμα περισσότερο την ομάδα, απέσυρε Σιμάνσκι και Μάνταλο και έφερε στο ματς Γαλανόπουλο και Ζίνι με τον τελευταίο να πηγαίνει αριστερά και τον Πινέδα να έρχεται πίσω από τον Τσούμπερ. Η Ένωση ήταν απειλητική, είχε καλή στιγμή στο 67’ με φαλτσαριστό σουτ του Γιόνσον όπου η μπάλα έφυγε άουτ, αλλά υστερούσε σε δημιουργία, ενδεχομένως λόγω και της μορφής που είχε πάρει το ματς, με τον Αστέρα να αμύνεται μαζικά. Ο Αλμέιδα ολοκλήρωσε τις κινήσεις του από τον πάγκο στο 72’ φέρνοντας στο ματς Μοχαμάντι και Φαν Βέερτ (αντί Χατζισαφί-Γιόνσον) με τον Ολλανδό φυσικά να πηγαίνει στην κορυφή έχοντας από πίσω του τον Τσούμπερ. Η ΑΕΚ μετά την άνοδο στην απόδοση της κατέφερε να κλειδώσει και τη νίκη στο 77’, όταν ο Ελίασον εκτέλεσε στοχευμένα το κόρνερ στο πρώτο δοκάρι και εκεί πιο ψηλά απ’ όλους πετάχτηκε ο Μοχαμάντι και με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 0-2. Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε για την ΑΕΚ δέκα λεπτά αργότερα, όταν ο Τσούμπερ κινήθηκε πανέξυπνα στον άξονα και με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-3 στην Τρίπολη σφραγίζοντας το πέρασμα της ΑΕΚ από την έδρα του Αστέρα.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Ρουμπέν Γκαρσία, Άλβαρεζ, Μουνάφο (73’ Σουρλής), Γκρόζντανιτς (46’ Αλάγκμπε), Κρεσπί, Καλτσάς (55’ Χριστόπουλος), Μπαρόλο (73’ Ζουρλής), Μιριτέλο (82’ Μάντζης).
ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Χατζισαφί (72’ Μοχαμάντι), Σιμάνσκι (Γαλανόπουλος), Γιόνσον (72’ Φαν Βέερτ), Ελίασον, Τσούμπερ, Μάνταλος (65’ Ζίνι), Αραούχο (46’ Πινέδα).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Γράφετε:
"με τον Σιδηρόπουλο να βγάζει κίτρινη κάρτα (ενδεχομένως να σήκωνε και κάτι παραπάνω)"
Θυμηθείτε την κόκκινη Μάνταλου στον Βόλο και ξανασκεφτείτε την λέξη
"ενδεχομένως"
Ακριβως φιλε
Εγώ είμαι ικανοποιημένος διότι σκοράρουν όλοι παίχτες ακόμη και στα άσχημα παιχνίδια μας βρίσκουμε γκολ από παντού πολύ σημαντικό .!! Κρατάμε την νίκη κσι συνεχίζουμε !!
Δύο πρόσωπα είχαμε σήμερα πρώτο ημίχρονο τραγικό με μηδέν σχεδόν ευκαιρίες και τραγική άμυνα στο β η ΑΕΚ που απολαμβάνουμε ενάμιση χρόνο τώρα ασταμάτητο πρεσινγκ και σφυροκόπημα χωρίς έλεος όλα τα λεφτά η απόκρουση του τσιτσαν στο τετ α τετ και η μαγική ενέργεια τσουμπερ στο πρώτο γκολ ο παίχτης αυτός είναι απιστευτος
Δείτε τη φάση που ο παίκτης του Αστέρα χτυπάει με τις τάπες τον Αραούχο στο κεφάλι...και θυμηθείτε τη φάση του Μάνταλου που πήρε κόκκινη στο Βόλο.
Τι σχέση έχουν οι δύο φάσεις και γιατί δεν πήρε κόκκινη ο παίκτης του Αστέρα?
Πραγματικά η υγειής ΑΕΚ θα πάρει και φέτος το πρωτάθλημα και μάλιστα πιο εύκολα από πέρσι .
Μακάρι να κάνουνε ταυτόχρονα κάτι καλό στην Ευρώπη εστω στο κονφερενς.
Έχουμε ανάγκη την άνοδο στο ρανκινγκ .
Με διπλό στην αδελφική μασσαλια είμαστε σχεδόν προκριμένοι.
Υγεία σε όλους τους παίκτες μας !!!και θα τα καταφέρουμε
Άσχετα με την απόδοση στο α μέρος εγώ θα κρατήσω τη νίκη και μαλιστα άνετη και σε γήπεδο όπου παραδοσιακά δυσκολευομαστε.
Επίσης, για τους πολύ μιζέριας, να πω ότι φέτος έχουμε πετύχει 2 νίκες σε εκτός έδρας παιχνίδια με παο (1-2) και αστέρα Τρίπολης (0-3) ενώ στα αντίστοιχα περυσι είχαμε μια ηττα και μία ισοπαλία. Επίσης, από γαυρρο είχαμε χάσει ενώ φέτος είχαμε ισοπαλία. Άρα είμαστε στο +6 σε σχέση με την περυσινή... ΣΥΝΕΧΕΙΑ περίοδο και μαλιστα με ρεκόρ τραυματισμών αλλά και με πολλά ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Γι' αυτό, υπομονή και εμπιστοσύνη σε παίκτες και προπονητή. Τα καλύτερα έρχονται.
Υ.Γ.: από τη διοίκηση περιμένουμε γρήγορες κινήσεις, να έρθουν παίκτες που θα ενσωματωθούν γρηγορα και θα ενισχύσουν άμεσα την ομάδα.
Άσχετο αυτό που γίνεται στο ματς με τους γαύρο βαζελους ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα. ισοπαλία και διακοπή!
Στο γήπεδο που πέρυσι με τάκλιν πάνω στη γραμμή τού πλαγίου με τις τάπες (ο ορισμός τής κόκκινης κάρτας και δε δόθηκε ούτε φάουλ), ο Ελίασον παστέλωσε τον αστέρα κλωτσοπατινάδας. Παίξαμε όσο χρειάστηκε. Έξοχος ο Τσούμπερ.
Τους ξεσκισέ ο mr asist. Θεία δίκη.
ΣΩΣΤΟΣ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕ 10..ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΟΤΣΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΑΡΑΟΥΧΟ..
Πέρυσι εκεί τον έστειλαν στο χειρουργείο ήθελα να γράψω.
Αν ημο6ν Μελισσανίδης θα ζητούσα εφόρου ζωής αποκλεισμό σιδηροβλακα από τα παιχνίδια μας . Ακόμα και τα φιλικά . Ο άνθρωπος είναι εγκληματίας.
Και κατι ασχετο.. Εκεί στο Καραϊσκάκη θα τιμωρηθούν ποτε!!!!!
Παιδιά δεν έχετε καταλάβει κάτι πολλοί. Όταν σου λείπουν βασικοτατοι παίκτες (όσο βάθος και να έχουμε άλλον Γκαρσία και άλλον Γκατσινοβιτς δεν έχουμε) , δεν πρόκειται να αποκτήσει εύκολα σταθερότητα η ομάδα. Ναι μπήκαμε πάλι μούδιασμενα, αλλά μόλις έβαλε το γκολ έφυγε και το άγχος και έγιναν όλα πολύ εύκολα. Εμένα με ενδιαφέρει να σκοράρει, όχι όπως όταν κάναμε με τον Πανσερραϊκό 35 τελικές για να βρούμε ένα γκολ μόνο. Σήμερα παίξαμε τόσο όσο σε μια δύσκολη έδρα που πέρσι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ στραβοπατησαμε και χάσαμε και τον Ελιασον για μήνες και το πήραμε άνετα στο τέλος. Προτιμώ 12 φάσεις 3 γκολ από 27 και 1. Επίσης ξαναλέω η ομάδα συνέχεια ψάχνει λύσεις για απουσίες όπως σήμερα του Πόνσε, όπως του Γκατσινοβιτς όπως του Γκαρσία όπως και πολλών άλλων και αναγκάζεται να παίζει ματς με διαφορετικές ενδεκάδες λόγω και Ευρώπης φέτος και παρόλα αυτά τα έχει πάει εξαιρετικά. Κοιτάτε το δέντρο και χάνετε το δάσος πολλοί μου φαίνεται. Αυτά.
Εγώ προτιμώ 45 τελικές και 25 στον στόχο. Δεν θα είναι κάθε μέρα Πάσχα και Χριστούγεννα για τους αντιπάλους μας. Φόρτσα ΑΕΚΑΡΑ.
Φόρτσα Ομαδάρα.
Καμία αντιρρηση φίλε μου, αλλά ρεαλιστικά δεν με νοιάζει αν η ομάδα παίζει τόσο όσο πρέπει και διατηρεί τον έλεγχο του παιχνιδιού όπως σήμερα. Καθάρισε με ωραίες φάσεις.
Ένα Χ να έρθουν σήμερα οι γαύροβάζελοι και είμαστε πολύ καλά!
2πλο θέλουμε, ο οσφπ είναι ο αντίπαλος μας
Πολυ μιρλα εδω μεσα στο Live, καντε υπομονη, το θεαμα θα το δειτε αργοτερα. Με διαιτησια ελαφρως να το πω προκλητικη με τους αστερες να πεφτουν σαν κοπελίτσες σε καθε διεκδικηση και να παιρνουν αναποδα σφυριγματα, συν κομβικες απουσιες στο κομματι αναπτυξης πηραμε ανετο διπλο και ας μην βλεπομασταν στο πρωτο. Μολις μπηκε αυτος που επρεπε, τελειωσε το ματς.
Στη φαση που βγαιναμε τετ α τετ απο καθαρη επαφη στη μπαλα εδωσε επιθετικο φαουλ, λες και δεν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μπορει να το ελεγξει μετα στο var. Και παλι θα ακουμε απο γαυρους οτι παιζαμε με παιχτη παραπανω, αυτοι που δινουν φιλικα.
Ποιος ασχολειται να χασει τους γαυρους ρε φιλε, δυο τρια πεντε τρολ εδω μεσα ειναι που νομιζουν πως δημιουργουν κλιμα εις βαρος μας, οι εξω στην καθημερινοτητα μας - οι σοβαροι τουλαχιστον- ξερουν τι γινετε δεν ειναι χαιβανια
Θέλω να δω αυτά τα τζιμανια, αυτούς τους μυαλοπωληδες, αυτούς τους ξυπνητζηδες, που έγραφαν μετά την απουσία του Πόνσε και Μουκουντι για σήμερα, ότι φταίει ο Αλμειδα για τις δυνατές προπονήσεις, φταίει το χόρτο στα Σπάτα, φταίει ο ήλιος που βγαίνει από την ανατολή...ρε σεις αδειαστε μας την γωνιά τι δεν καταλαβαίνετε; είστε τοξικοί. Αν σε αυτή την ομάδα και προπονητή, βγάζετε τέτοια χολή, στις εποχές του Καρντοσο του Γιαννικη κλπ, τι βγάζατε; οκ τότε είχατε κι ένα δίκιο, τώρα; λοιπόν, αν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δεν σας αρέσει τραβάτε προς λιμάνι μεριά, εδώ είστε ανεπιθύμητοι. Αλλιώς χαλαρώστε και απολαύστε την ομάδα. Και προπαντός σεβασμός στον Αλμειδα, έναν άνθρωπο που μας έδωσε πίσω την χαρά της Κυριακής.
Για να μην αναρωτιέσαι ποιος στην έδωσε. Ούτε σαν εσένα χρειαζόμαστε. Ποιο τοξικός από εσένα, μόνο ο βάτραχος Γουαδελούπης.
Έχετε τα δίκια σας και σεις. Για λύπηση είστε, όχι για να σας παίρνει κανείς στα σοβαρά. Άντε να βρείτε καμιά κροτίδα.
Δρόμο τοξικέ μιρμίρη. Μακριά από την καψούρα μας.
L0tt0us οκ ρε φιλε, σε καταλαβσινω. Κερδισε η ΑΕΚ και εχεις τις μαυρες σου. Κανε υπομονη καποια στιγμη θα φυγει και ο Αλμεϊδα και θα δικαιωθεις. Βγαζε τα ψυχολογικα σου πανω στην ομαδα, θα ερθουν και οι αποτυχιες και θα ξεσαλωσεις ελευθερα μαζι με τους υπολοιπους τοξικους.
Επειδή αναφέρεσαι σε μένα προσωπικά, αν αναφέρεσαι, έχεις μεγάλο πρόβλημα με αυτό που λέγεται ποδόσφαιρο. Την όποια κομπλα έχεις στη ζωή σου δεν έχεις το δικαίωμα να την μεταφέρεις όπου θέλεις. Από κει και πέρα αν είσαι απ'αυτούς που γράφουν ότι ο Αλμειδα τους έχει κάψει, ότι πρέπει να χαλαρώσει τις προπονήσεις κλπ, αυτό δείχνει πόσο άσχετος είσαι. Με το ίδιο στυλ προπονήσεων έφερε το νταμπλ, και μη μας πεις ότι πέρυσι δεν είχε ευρωπαϊκά. Τον έχεις για χαζό να μην ήξερε ότι θα έχει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ φέτος και τα ευρωπαϊκά; Κάνε μας τη χάρη εσύ και οι όμοιοι σου.
Αντε ξαναμπες στο καβουκι σου τωρα και "μεθαυριο" πχ με την Μπραιτον που ειναι θεωρητικα καλυτερη ομαδα μην ασχολεισαι. Οι οπαδοι καθε ομαδας ειναι για να την στηριζουν και να στεκονται διπλα της, δεν μπορουμε να διαβαζουμε τον καθε καταπιεσμενο , ουτε ψυχοολογοι ειμαστε να του δωσουμε συμβουλες, ειδικος δεν ειναι ο καθε κακομοιρης να δινει συμβουλες στους ειδικους, οποιος δεν ειναι ικανος να βοηησει με τον τροπο του καλο ειναι να βοηθαει με την σιωπη του
To κέντρο μας σήμερα δεν ήταν πολύ καλά, κάναμε αρκετά λάθη.. ο γιόνσον ειδικά δεν ήταν σε καθόλου καλή μέρα. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε ταχύτητα.. πάμε δυνατά τώρα ξεκινάνε τα δυνατά τα ματς.
Το ρόστερ είναι γεμάτο παίκτες ΑΞΙΑΣ
Όλα τα λεφτά οι πανηγυρισμοί και τα πειράγματα των παικτών στο γκολ του Μοχαμάντι!
Κατά τα λοιπά, κάπως έτσι πρέπει ιδανικά να εξελίσσονται παιχνίδια που προηγούνται ευρωπαϊκών αναμετρήσεων. Δίχως θρίλερ, εντάσεις και κυρίως τραυματισμούς!
Το παιχνίδι σήμερα ήταν must win,γιατι κερδίζοντας σήμερα(οπως και έγινε)θα είμαστε δίπλα κερδισμένοι γιατί θα πλησιάσουμε στην κορυφή,άρα αυτό που μετράει είναι η νίκη.Ναι στο πρώτο ημίχρονο δεν"σκίσαμε",αλλά βρήκαμε το γκολ που"ξεκλείδωσε"το παιχνίδι και έκανε εύκολα τα πράγματα. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε σαφώς πολύ καλύτερα βοήθησε και η αποβολή σε αυτό, βάλαμε αλλά δύο και τελείωσε η υπόθεση.Ελίασον φανερά ανεβασμένος εδώ και καιρό,Τσούμπερ σταθερά καλός παρομοίως και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ οι Κάλενς,Στανκο.Τα σημαντικά είναι την Πέμπτη με Μαρσέιγ και μετά με παοκ,μακάρι να κάνουμε το 3 στα 3.ΥΓ.ΝΤΡΟΠΗ στην αστυνομία.Πήγαν οι παναθηναϊκοι τις προάλλες στην Τρίπολη και δεν έγινε τίποτα και σήμερα με μας ήταν προκλητικοτατοι και χυδαίοι.
Και κάτι ακόμη.
Αυτοί οπότε παίζουν με μας όχι μόνο λυσσανε αλλά πάνε να σακατεψουν και τους παίχτες μας.
Όταν παίζει ο......Καραπαπας , μόνο αντιηλιακη δεν του βάζουν...!!!!....
Αλλά , μασάει η Αρμάδα του Αλμειδα ρε....?????......
Ενα κακο πρωτο ημιχρονο, ομως η ομαδα εχει την ποιοτητα με τοσα προβληματα να επιβαλλεται..Κραταμε το καρμα με το γκολ του Ελιασον, το μηδεν παθητικο για 2η φορα και ελπιζουμε Αραουχο Πονσε Μουκουντι να λογιζονται για Γαλλια και παορκ (Γκατσι Γκαρσια το θεωρω απιθανο απο την περιρρεουσα ατμοσφαιρα). Τσουμπερ mvp φυσικα μαζι με τον κοσμο που ακολουθησε την ομαδα.
Για τους λατρεις της στατιστικης επιτελους μετα απο 15 χρονια περασαμε μπροστα στις νικες στην... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Τριπολη (6-5-5 και 18-20 τα γκολ) και επισης απο αυτα τα 20 γκολ μονο τα 5 εχουν μπει στη νοτια εστια (δεξια οπως βλεπουμε την τβ) Κουτρουμπης, Σιμοες, Λιβαγια 2 φορες και ο Ελιασον σημερα οι σκορερ
Παμε για Μασσαλια τωρα, ως τοτε
Παμε ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ
Ίσως απελευθερώσει αυτό το γκολ τον Ελίασον, που ενώ είναι φανερό ότι έχει άριστη τεχνική, μερικές φορές δεν επιχειρεί να σκοράρει, ενώ είναι σε καλό σημείο. Επίσης το γκολ του Μοχαμάντι, μακάρι να είναι η αρχή της πορείας που περιμέναμε όταν ήρθε, ενώ πέρσι έμεινε πολύ πίσω απο τον τραυματισμό. Ο Τσούμπερ, για τον οποίο κάτι insider της συμφοράς έγραφαν πρόπερσι ότι ξενυχτούσε σε στριπτιζάδικά, γι αυτό και δεν απέδιδε, ειναι παίκτης με μεγάλη προσωπικότητα και κλάση. Κάναμε το καθήκον μας,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μακάρι στο ντέρμπι των απαταιώνιων να έρθει οτιδήποτε εκτός απο νίκη του οσφπ και μετά έχουμε το ματς στην Μασσαλία, που θα κρίνει πολλά. Πολύ θετικό ότι έμεινε και σήμερα το 0 πίσω, παρόλα τα τραγικά λάθη στο α ημίχρονο.
MVP Ελλίασον ...
Τους το χρωσταγε...!!!
Μπράβο ΑΕΚΑΡΑ......!!!!
Εξελίχθηκε σε πάρτυ αλλά στο α ημιχρ. είχαμε ρεντα...στα δύο επόμενα ματς πρέπει να είμαστε τούρμπο σε όλα τα επίπεδα... ειδικά με παοκ είναι κομβικό κ πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε.... ΑΕΚαρα μόνο...
Πάντα μπαίνουμε νωθρά.
Αυτο πρέπει να το δούμε σοβαρά!
Θελω ΜΙΑ ΦΟΡΑ να δω την ομάδα κομπλε, χωρίς τραυματισμούς.....
ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΩΣΙΣ!!!
"Θυσιαζω το ονειρο μου (Μουντιαλ) για να γινω ο παιχτης που ημουν" Στηβεν Τσουπερ!
τι παιχταρα εισαι ρε Στηβεν!!! Κ ψυχαρα κ ολα!!!
Στηβεν Τσουπερ οεοεοεοοεοεοε
ΠΑΜΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑ
Είχαμε ελλείψεις, θέλουμε μεταγραφές, κλπ κλπ κλπ... Όπως περισυ έτσι κ φέτος δεν χαμπαριαζει η ομάδα!!! Όποιος δεν ξαναπιστευει σε αυτή την αρμαδα του Αλμέιδα ας μην σχολιάζει αρνητικά κ υποτιμητικά τουλάχιστον, όσες ελλείψεις είχε η ομάδα άλλες τόσες επιλογές είχε όπως φάνηκε ΠΑΛΙ σημερα... Ναι δεχτηκαμε κάποια πιεση κ λογικό εκτός έδρας σε μια καλη ομάδα αλλά και ο Στανκο είναι σε δαιμονιωδη φόρμα, χίλια μπράβο του φέτος....Μπράβο σε όλους, τεράστια ΠΑΙΧΤΑΡΑ αυτό το παλτό ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Τσουμπερ τελικά μυρωδιάδες!!!!!!Πάμε να κάνουμε το καλύτερο στην Μασσαλία την Πέμπτη κ περιμένουμε τα Ορκ για μια μοναδική παράσταση στα μέρη μας... ΑΕΚ ΕΝΩΣΙΣ ΦΙΛΑΔΈΛΦΕΙΑ!!!
Γενικά δεν καταλαβαίνω τη λογική του να κράζουμε στα στραβά και να αποθεωνουμε στις νίκες. Κανείς δεν έχει έλλειψη πίστης στην ομάδα, όλοι αναγνωρίζουμε ότι κάνει το καλύτερο δυνατόν. Αυτό δε σημαίνει ότι τα κάνουμε όλα τέλεια και ότι απαγορεύεται να τονίσουμε τα στραβά. Είναι κακό να πούμε για σήμερα ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν απαράδεκτοι? Απλά αυτό είναι το καλό του να έχεις παίχτες μεγάλης κλάσης. Μπορεί να παίζεις άσχημα και με μια ενέργεια να σου ξεκλειδώσουν το ματς.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Εγώ από τα θετικά κρατάω ότι επιτέλους δεν πήγαμε να σβήσουμε το ματς αμέσως μετά το γκολ και ότι κρατήσαμε το μηδέν για δεύτερο συνεχόμενο ματς
Απαγορεύεται! Επειδή ο προπονηταράς μας τα βλέπει ακόμα και στους θριάμβους μας.
Τα λάθη να αποφύγουμε στην αρχή, ήταν πολύ χοντρά και έφτιαξαν τρία τετ α τετ που μια ποιοτική ομάδα βλέπε Μαρσέιγ θα κάνει τα δύο τουλάχιστον γκολ. Κατά τα άλλα πολύ χαίρομαι για το γκολ του ελιασον, πρέπει να έκανε καμία 15αρια ασίστ μέχρι να βάλει το πρώτο του και για τον εξαιρετικό Τσουμπερ που συνεχίζει σε ίδιους ρυθμούς. Να δούμε τι έγινε και με Αραουχο.
Είχαμε ελλείψεις, θέλουμε μεταγραφές, κλπ κλπ κλπ... Όπως περισυ έτσι κ φέτος δεν χαμπαριαζει η ομάδα!!! Όποιος δεν ξαναπιστευει σε αυτή την αρμαδα του Αλμέιδα ας μην σχολιάζει αρνητικά κ υποτιμητικά τουλάχιστον, όσες ελλείψεις είχε η ομάδα άλλες τόσες επιλογές είχε όπως φάνηκε ΠΑΛΙ σημερα... Ναι δεχτηκαμε κάποια πιεση κ λογικό εκτός έδρας σε μια καλη ομάδα αλλά και ο Στανκο είναι σε δαιμονιωδη φόρμα, χίλια μπράβο του φέτος....Μπράβο σε όλους, τεράστια ΠΑΙΧΤΑΡΑ αυτό το παλτό ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Τσουμπερ τελικά μυρωδιάδες!!!!!!Πάμε να κάνουμε το καλύτερο στην Μασσαλία την Πέμπτη κ περιμένουμε τα Ορκ για μια μοναδική παράσταση στα μέρη μας... ΑΕΚ ΕΝΩΣΙΣ ΦΙΛΑΔΈΛΦΕΙΑ!!!