Ο Νεϊμάρ βιώνει την πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα του, καθώς υπέστη έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό: ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου κατά τη διάρκεια του αγώνα της Βραζιλίας με την Ουρουγουάη και περίπου 8 μήνες έξω!
Με μήνυμά του στα social media ο Νεϊμάρ έγραψε:
«Είναι μια πολύ θλιβερή στιγμή, η χειρότερη. Ξέρω ότι είμαι δυνατός, αλλά αυτή τη φορά θα χρειαστώ (την οικογένεια και τους φίλους μου) ακόμα περισσότερο», έγραψε ο διεθνής φορ.
Στη συνέχεια, αναφέρεται στον προηγούμενο τραυματισμό του, που τον άφησε εκτός δράσης για έξι μήνες μακριά από το γήπεδο, μεταξύ Μαρτίου και Σεπτεμβρίου τη φετινή χρονιά. Πρόκειται για το μεγαλύτερο διάστημα απουσίας του Νεϊμάρ, ο οποίος θα κλείσει το 2023 με μόλις 17 συμμετοχές.
«Δεν είναι εύκολο να περάσεις από έναν τραυματισμό και χειρουργική επέμβαση, φανταστείτε να περάσω ξανά όλα αυτά μετά από 4 μήνες αποθεραπείας. Έχω πίστη. Πάρα πολύ... Πλέον είμαι στα χέρια του Θεού για να ανανεώσει την πίστη μου. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα συμπαράστασης και στοργής», πρόσθεσε στο μήνυμά του στο Twitter/X.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!