H κατάσταση στη Μέση Ανατολή παραμένει τεταμένη με τις συγκρούσεις μεταξύ Χαμάς και Ισραήλ, οι οποίες όπως είναι λογικό έχουν επηρεάσει και τον αθλητισμό.
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Ζόρια στις 26 Οκτωβρίου για το Conference League και οι Ισραηλινοί θέλουν να αναβληθεί το παιχνίδι. Παρόλα αυτά, η ουκρανική ομάδα απάντησε αρνητικά, ζητώντας είτε διεξαγωγή σε διαφορετική έδρα είτε αντιστροφή της σειράς των αγώνων.
Μάλιστα, η Ζόρια εξήγησε ότι «η χώρα μας είναι σε πόλεμο τα τελευταία δέκα χρόνια και σε αυτό το διάστημα δεν έχουμε ζητήσει ποτέ αναβολή αγώνα».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

