Στη διάρκεια φιλικής αναμέτρησης, ανάμεσα στην Αίγυπτο και την Αλγερία, ο ομοσπονδιακός προπονητής των Αλγερινών αποφάσισε, στο 63ο λεπτό, να βγάλει από το ματς τον Σαΐντ Μπενραχμά.
Ήταν η αρχή της έντασης, ανάμεσα στον Τζαμέλ Μπελμαντί και τον ακραίο επιθετικό της Γουέστ Χαμ, αφού στον Μπενραχμά δεν άρεσε καθόλου η απόφαση του προπονητή, με αποτέλεσμα να μην του δώσει το χέρι, όταν βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο.
Τότε, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αλγερίας αντέδρασε έντονα, πιάνοντας από τη φανέλα τον Μπενραχμά, ζητώντας του τον λόγο. Ο ποδοσφαιριστής δεν αντέδρασε, οι πιο ψύχραιμοι μπήκαν στη μέση και το συμβάν έληξε.
| Algeria's coach grabbed Saïd Benrahma...pic.twitter.com/mA2psEINXZ
— TTS. (@TransferSector) October 17, 2023
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!