Την απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια πήρε ο Χουάν Κάλα.
Ο Ισπανός στόπερ που κατά το παρελθόν φόρεσε την φανέλα της ΑΕΚ, αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο που επιτάχυνε την απόφαση του. «Δεν μου έχει λείψει τίποτα, εκπλήρωσα το συμβόλαιό μου στο γήπεδο και απολαύσα πολλά μέσα στο γήπεδο», δήλωσε.
Ο 33χρονος πλέον Χουάν Κάλα διέγραψε σημαντική καριέρα παίζοντας σε Σεβίλλη, Καρταχένα, Κάρντιφ, Γρανάδα, Χετάφε, Λας Πάλμας και Κάντιθ και φυσικά είχε αγωνιστεί με επιτυχία στην ΑΕΚ ως δανεικός το 2011, όμως μετά από 6 μήνες, έχοντας 21 συμμετοχές, κλήθηκε να επιστρέψει στη Σεβίλλη.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

