Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

ΠΑΣΟΚ κατά Μπέου: Χρέος όλων των δημοκρατικών δυνάμεων, η αυτονόητη καταδίκη του σκοταδισμού και της ομοφοβίας


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Καταδικαστική ανακοίνωση κατά του Μπέου εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ ύστερα από την ομοφοβική του δήλωση κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο τομέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ χαρακτήρισε την αναφορά του Αχιλλέα Μπέου «χυδαία και ομοφοβική» επισημαίνοντας ότι τέτοιες πρακτικές «ενισχύουν το μίσος και σπέρνουν τη διχόνοια στην ελληνική κοινωνία».

«Χρέος όλων των δημοκρατικών δυνάμεων, η αυτονόητη καταδίκη του σκοταδισμού και της ομοφοβίας», τονίζει το ΠΑΣΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η χυδαία και ομοφοβική αναφορά του κ. Μπέου σε πανελλήνια μετάδοση καθιστά την Πολιτεία υπεύθυνη για τη διασφάλιση της κοινωνικής ειρήνης και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όλων των Ελλήνων πολιτών.

Λογικές και πρακτικές που αντιτίθενται στα δημοκρατικά ιδεώδη, που έχουν κατακτηθεί στη χώρα μας με δημοκρατικούς αγώνες, ενισχύουν το μίσος και σπέρνουν τη διχόνοια στην ελληνική κοινωνία.

Χρέος όλων των δημοκρατικών δυνάμεων, η αυτονόητη καταδίκη του σκοταδισμού και της ομοφοβίας.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ