Το φιάσκο, με το μπέρδεμα διαιτητή και VAR, είχε για... θύμα τη Λίβερπουλ, η οποία έχασε 2-1 από τη Τότεναμ, με τη συγκεκριμένη φάση, του ακυρωθέντος γκολ του Ντίας, να αποτελεί, εδώ και μέρες, βασικό θέμα συζήτησης στην ποδοσφαιρική Αγγλία.
Σύμφωνα, πάντως, με τον Γιούργκεν Κλοπ, η Λίβερπουλ έχει αφήσει πίσω τα όσα έγιναν στο ματς.
Μετά το 2-0 επί της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, για τους ομίλους του Europa League, ο Γερμανός τεχνικός τόνισε: "Ήξερα πως θα ήταν δύσκολο όταν μίλησα την Τετάρτη για το ματς που είχε προηγηθεί (σ.σ. είπε ότι το ηχητικό δεν αλλάζει τίποτα και ότι το παιχνίδι θα έπρεπε να επαναληφθεί). Το ήξερα και μου το αποδείξατε, ξέρω πώς είναι ο κόσμος.
Νομίζω πως όλοι όσοι ήταν εδώ άκουσαν τι είπα, αλλά προφανώς όλοι καταλάβαν κάτι άλλο! Είναι εντάξει όμως. Εάν έδωσα την εντύπωση την Τετάρτη πως έχω μείνει στο παιχνίδι με την Τότεναμ, δεν έχω μείνει καθόλου.
Έχει περάσει πια καιρός. Το έχουμε ξεπεράσει και είμαστε εντάξει. Δεν είμαστε παιδιά. Είχα απλά μερικά ερωτήματα να απαντήσουμε και αυτό έκανα και εγώ".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!