EUROPA LEAGUE-8ος ΟΜΙΛΟΣ-2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΜΟΛΝΤΕ-ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΟΥΖΕΝ:1-2
Γήπεδο: Aker Stadion
Με το «τρίποντο» έφυγε από το «Aker Stadion» η Μπάγερ Λεβερκούζεν, καθώς κέρδισε με 2-0 την Μόλντε και έκανε το 2Χ2 στον όμιλο.
Στην πρώτη της φάση στο παιχνίδι η Λεβερκούζεν άνοιξε το σκορ. Συγκεκριμένα στο 14ο λεπτό οι «ασπιρίνες» έκλεψαν την μπάλα σε επικίνδυνο σημείο, με τον Αντλί να δίνει την μπάλα στον Φριμπόνγκ και εκείνον να νικάει με πλασέ τον Κάρλστρομ για το 0-1, ενώ στο 21ο λεπτό ο Τέλα εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Χλόζεκ και με ωραίο διαγώνιο σουτ έγραψε το 0-2. Στο 35΄ο Κοβάρ σταμάτησε την προσπάθεια του Λοβίκ και στο 38’ ο Τέλα αστόχησε από καλή θέση.
Στο 50ο λεπτό, οι «ασπιρίνες» έφτασαν κοντά και σε τρίτο τέρμα, όμως ο Πέτερσεν είπε όχι στον Χλόζεκ και τρία λεπτά αργότερα η Μόλντε απείλησε με τον Χαγκελσκάιερ. Στο 75ο λεπτό το σουτ του Έρικσεν πέρασε αρκετά εκτός και ένα λεπτό αργότερα η προσπάθεια του Γκούλντμπρασεν σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 87’ ο Μπρέιβικ διαμόρφωσε το τελικό 1-2 με κεφαλιά, ενώ στο 90+3’ η Λεβερκούζεν είχε δοκάρι με τον Χόφμαν.
ΜΟΛΝΤΕ: Κάρλστρομ(42’ Πέτερσεν), Έλινγκσεν, Χαγκελσκάιερ, Οϊβάν, Χάουγκεν(81’ Γκροντέμ), Μπρέιβικ, Κάασα(81’ Καπίς), Χέσταντ, Λοβίκ, Έικρεμ(67’ Γκούλντμπρασεν), Έρικσεν
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Κοβάρ, Στάνισιτς, Τα, Ταπσομπά(70’ Γκριμάλντο), Χινκάπιε, Τσάκα, Άντριχ, Φριμπόνγκ, Τέλα(72’ Χόφμαν), Αντλί(83’ Βιρτς), Χλόζεκ(83’ Μπονιφάς)
ΧΕΚΕΝ-ΚΑΡΑΜΠΑΧ:0-1
Γήπεδο: Nya Ullevi
Η Καραμπάχ πέρασε με 1-0 από την έδρα της Χέκεν και ισοβαθμεί στην πρώτη θέση του ομίλου με την Μπάγερ Λεβερκούζεν στους έξι βαθμούς.
Στο 9ο λεπτό η Καραμπάχ απείλησε με κεφαλιά του Ζουνίνιο, ενώ στο 13’ η Χέκεν έφτασε μια ανάσα από το να πάρει το προβάδισμα στο σκορ, αλλά η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρίγκααρντ κατέληξε στο δοκάρι. Στο 23΄ο Αμπράχαμσον είπε όχι στον Λεάντρο Αντράδε και στο 31’ η κεφαλιά του Ζουνίνιο πέρασε δίπλα από το δοκάρι.
Στο 53’ ο Λεάντρο Αντράδε απείλησε και πάλι, όμως ο πορτιέρε των γηπεδούχων είχε την απάντηση και τελικά στο 70’ η Καραμπάχ άνοιξε το σκορ. Ο Μπενζιά με ωραία κάθετη βρήκε τον Ζουνίνιο, με τον επιθετικό των φιλοξενούμενων με «ψύχραιμο» τελείωμα να νικάει τον Αμπράχαμσον για το 0-1 και στο 82’ το φαλτσαριστό σουτ του Γιουσέφ πέρασε μόλις άουτ.
ΧΕΚΕΝ: Αμπράχαμσον, Τότλαντ, Ούσου, Χαμάρ, Σάντμπεργκ(78’ Αμπντουλραζάκ), Γκούσταφσον, Σ. Γκούσταφσον, Ρίγκααρντ, Σόνκο(56’ Ρομέο), Λαγιουνί, Τσιλουφία(78’ Γιουσέφ)
ΚΑΡΑΜΠΑΧ: Λούνεφ, Ντα Σίλβα, Χουσεϊνοφ(67’ Μεντβέντεφ, Μεδίνα, Καφαρκουλίγιεφ, Γιάνκοβιτς, Ρομαό, Μπενζιά(77’ Αντράντε), Λεάντρο Αντράδε(82’ Μπαϊράμοφ), Ζουνίνιο(77’ Κεϊτά), Ζουμπίρ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

