Μετά το «λουκέτο» στο ΟΑΚΑ η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ αναζητάει λύσεις ενόψει των επόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων, καθώς θυμίζουμε πως φέτος θα είχε έδρα την αίθουσα «Γ. Κασιμάτης». Έτσι, πλέον η Ένωση βρίσκεται παλεύει εναγωνίως για να βρει γήπεδο για το παιχνίδι με την Βολουντάρι, που είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα (18:00) της ερχόμενης Τετάρτης.
Η ΑΕΚ κάνει καθημερινές προσπάθειες για την εξεύρεση έδρας, μαζί με την όποια προσπάθεια γίνεται από την πλευρά της Πολιτείας. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ακόμα λύση για το ματς της ερχόμενης Τετάρτης, όμως μπορεί αύριο Παρασκευή να υπάρξουν εξελίξεις.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

