Στον ραδιοφωνικό σταθμό, «ΣΠΟΡ FM» μίλησε ο Κώστας Κετσετζόγλου το πρωί της Τετάρτης (04/10) για όλα τα θέματα που αφορούν στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αρχικά μίλησε για τα νέα από την προπόνηση της Τρίτης (03/10): «Ευχάριστα ήταν τα νέα από τη χθεσινή προπόνηση. Ο Βίντα είναι έτοιμος. Ο Μουκουντί θεωρώ θα παίξει. Ίσως δούμε λοιπόν το βασικό δίδυμο κεντρικών αμυντικών της ΑΕΚ. Τώρα που γυρίζουν, η ΑΕΚ έχει μια τετράδα στόπερ, πάρα πολύ καλή. Γύρισε και ο Γιόνσον. Πολύ σημαντική επιστροφή. Έτσι όπως διαμορφώθηκαν τα δεδομένα και αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, ο Αλμέιδα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην του Γκαρσία».
Αναφορικά με την πιθανή αρχική 11άδα για το ματς κόντρα στον Άγιαξ, στη Νέα Φιλαδέλφεια για το Europa League, σχολίασε: «Για το κέντρο της άμυνας θεωρώ σίγουρο τον Μουκουντί και αν θεωρεί ο Αλμέιδα έτοιμο τον Βίντα, τότε θα μπει και αυτός. Δεξιά παίζεται η θέση. Πολύ σοβαρός υποψήφιος και ο Σιντιμπέ. Αριστερά θα είναι ο Χατζισαφί θεωρώ. Στο κέντρο σίγουρα ο Γιόνσον, πιθανολογώ και ο Πινέδα να παίξει μαζί του. Δεξιά Άμραμπατ, αριστερά Γκατσίνοβιτς. Αυτοί οι δύο φαβορί. Λογικά μπροστά θα είναι οι Αραούχο και Πόνσε. Θεωρώ ότι ο Τσούμπερ θα έρθει από τον πάγκο».
Όσο για το πόσο κρίσιμο είναι το παιχνίδι με αντίπαλο τον Άγιαξ, ξεκαθάρισε: «Είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα στην 1η αγωνιστική. Αν η ΑΕΚ κερδίσει, ό,τι και να κάνει στη Μασσαλία, στη χειρότερη περίπτωση θα είναι στην πρώτη δυάδα. Είναι μόλις η 2η αγωνιστική. Απομένουν 5 παιχνίδια. Αλλά νίκες όπως αυτή στο Μπράιτον, λογικά θα σου δώσουν κάτι καλό στο τέλος, γιατί τις κουβαλάς».
Παράλληλα, εξήγησε ότι όλα πρέπει να κυλήσουν ομαλά εκτός γηπέδου: «Το βασικό είναι να κυλήσουν όλα ομαλά γιατί έρχονται και οπαδοί του Άγιαξ. Υπάρχει μια προϊστορία. Μην τα συζητάμε. Να είμαστε όλοι προσεκτικοί. Να περάσει το ματς χωρίς να το πληρώσει η ομάδα εξωαγωνιστικά».
Τέλος, πρόσθεσε τα εξής: «Ο Άγιαξ είναι σε περίεργη κατάσταση αλλά δεν έπαψε να είναι μεγάλη ομάδα. Η ΑΕΚ έχει ρίξει πολύ μεγάλο βάρος σε αυτό το ματς. Υπάρχει τεράστια ανυπομονησία για το παιχνίδι. Υπήρξε μεγάλη πίκρα στην Κρήτη, αλλά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Εισιτήρια δεν υπάρχουν, αλλά το ξαναλέω, μπορεί κάποιος να τσεκάρει στο σάιτ της ΠΑΕ ΑΕΚ. Υπάρχουν πολλές φορές κάποιες επιστροφές. Μπορεί κάποιος να σταθεί τυχερός».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Ασχετο αλλα δεν ξέρω αν ειδατε στο ματς με ΟΦΗ, οι καλυτερες φάσεις ηταν τα δυο σουτ του Τσουμπερ, θελω να πω οτι η ομαδα δε σουταρει σχεδον καθολου εκτος περιοχης ενω ειχε δυο τρεις τουλαχιστον περιπτωσεις που μπορουσε, προφανως ειναι εντολη αλμειδα αλλα ισως θα επρεπε να το ξανακοιταξει αυτο ειδικα ο Πινεδα και Τσουμπερ που εχουν καλο ποδι. Ο γαυρος ετσι νικησε με τον ΠΑΣ προχθες. Επισης, καθετες πασες, στα τελευταια ματς μονο ο Αραουχο εχει βγαλει, με Μπραιτον και Ατρομητο, δεν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εχουμε δει απο κανεναν αλλον ουτε απο Πινεδα που ειναι 8-10αρι και θεωρητικα ειναι στον ρολο του.
Κατεμε είναι τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΚ μας να τα δώσει όλα και να κερδίσει τον Άγιαξ αυτήν την δεδομένη χρονική στιγμή.
Ο Άγιαξ αυτήν την χρονική στιγμή δεν είναι σε καλή κατάσταση και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε..... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ακόμα δεν έχει γίνει sold out..
Όλοι μαζί ενωμένοι με πάθος με την φωνή μας για την μεγάλη νίκη.
Μπορούμε..
Ο Μανταλος ρε παιδιά μας έδωσε το παιχνίδι, κυριολεκτικά
και θα είναι μεγάλο λάθος να μην παίξει,έστω στο 65'
Είναι το brain της ομάδας
οι συγκυριες ειναι εν μερει δικες μας. Ο Αγιαξ κακος και με πιεση, εμεις γενικα παμε και οπου βγει στην Ευρωπη.
Απο την αλλη μπαλα ειναι και Αγγλια ηταν το αναποδο. Ολα ηταν υπερ της Μπραιτον και τελικα...
Τεσπα ηρεμια και αυριο ολοι γηπεδο για στηριξη
Μάγκες υπάρχουν ακόμα εισιτήρια για το ματς με τον Άγιαξ. Συγκεκριμένα στις 13:15 τα διαθέσιμα εισιτήρια είχαν ως εξής:
Θύρα 47: 6 εισιτήρια
Θύρα 6: 54 εισιτήρια... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Θύρα 35: 21 εισιτήρια
Θύρες 8-10: 110 εισιτήρια
Θύρες 5-9: 9 εισιτήρια
Θύρες 31-33: 63 εισιτήρια
Βούρ λοιπόν να το κάνουμε sold out!
Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα έξτρα εισιτήριο για το ματς με τον Άγιαξ στην 1, όποιος θέλει να το αγοράσει ένα μέιλ στο tonimanaek21@gmail.com.
Πολύ κομβικός ο αραουχο την Πέμπτη. Στο Μπράιτον στο πρώτο ημίχρονο είχε πέρασε 2-3 πολύ καλές κάθετες μετά από κλέψιμο. Ο Άγιαξ προφανώς θα παίξει ανοιχτά, οπότε αν πρεσάρει σωστά η ομάδα, πιστεύω θα βρει αρκετούς ελεύθερους χώρους πίσω.
Για την ΑΕΚ έχει μεγάλη σημασία η συγκομιδή βαθμών, καθώς βρίσκεται πολύ χαμηλά στην βαθμολογία της Ουέφα και μόνιμα στους αδύνατους στις κληρώσεις. Λιβάι, Πινέδα, Βίντα (με αυτή την σειρά), είναι αναντικατάστατοι στην ΑΕΚ, αύριο πιθανόν θα ξεκινήσουν οι δυο. Επίσης θα υπάρχει ο Γιονσον που είναι πιο δημιουργικός από τους Σιμάνσκι-Γαλανο που έπαιξαν στην Κρήτη και πιθανόν πρέπει να πάρει και τον Μάνταλο για αντιΠινέδα (αν δεν μπορεί να βγάλει 90λεπτο). Ϊσως όντως γυρίσουμε στο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Αραούχο-Τσούμπερ, που είναι και το λογικό έτσι που παίζει ο Πόνσε. 4,5 εκ στην ομάδα και 1,4 τον χρόνο ο παίκτης, για να παίζει πάλι ο Τσούμπερ σέντερ φορ, τι να πει κανείς.