Η ΑΕΚ νίκησε 2-1 τον Πανιώνιο σε αγώνα για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ17 της Super League 2023-24 που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις Athens LifeTech Park στα Σπάτα.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 33' με απευθείας εκτέλεση του Γιον Πρίφτι, όμως η ΑΕΚ έκανε την ανατροπή και έφτασε στην τρίτη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες. Στο 44', μετά από ατομική ενέργεια του Πέτρου Κολοκοτρώνη και γύρισμα στην περιοχή ο Ιασων Ψυχογιός ισοφάρισε και στο 65' η ανατροπή ολοκληρώθηκε. Μετά από πολύ ωραία ανάπτυξη των παικτών της ΑΕΚ, η μπάλα έφτασε στα αριστερά στον Ηλία Παπαδημητρίου και αυτός γύρισε στον Ακύλα Ζούλια για να κάνει με πλασέ το τελικό 2-1.
ΑΕΚ (Πέτρος Τασουνίδης): Παπαβασιλείου, Κολυφέτης, Τσαραμανίδης, Μπούσιος, Μαρκόπουλος, Αβράσογλου, Ψυχογιός (66' Παναγιωτόπουλος) Ντάνι (88' Γριτσίπης) Ανδριώτης (66' Λεοντής) Κολοκοτρώνης (55' Παπαδημητρίου) Δασκαλόπουλος (55' Ζούλιας).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

