Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Νιούκαστλ: Εκτός για το υπόλοιπο του 2023 ο Μπαρνς!

Χωρίς τον Χάρβεϊ Μπάρνς θα πορευτεί για το υπόλοιπο του 2023 η Νιούκαστλ

Συνεχίζεται η «επιδημία» τραυματισμών παικτών της Premier League, με τελευταίο θύμα της τον μεσοεπιθετικό της Νιιούκαστλ, Χάρβεϊ Μπαρνς.

Όπως επιβεβαίωσε ο προπονητής των «magpies», Έντι Χάου, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός θα μείνει εκτός γηπέδων τουλάχιστον μέχρι την έλευση του νέου έτους, ως αποτέλεσμα του τραυματισμού του στο πόδι στην εκτός έδρας νίκη με 8-0 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

«Θα μείνει εκτός για περίπου τρεις μήνες. Τα καλά νέα είναι ότι δεν θα χρειαστεί χειρουργείο, το πόδι του όμως είναι μπανταρισμένο», είπε ο Άγγλος τεχνικός στη συνέντευξη τύπου ενόψει του παιχνιδιού με την Μπέρνλι (30/9, 17.00).

Ο σύλλογος του αγγλικού βορρά έχει χτυπηθεί επανειλημμένα από προβλήματα τραυματισμών το τελευταίο διάστημα, καθώς πλην της ατυχίας που βρήκε τον Μπαρνς, αμφίβολοι για το παιχνίδι του Σαββατοκύριακου είναι και οι Αλεξάντερ Ίσακ, Κάλουμ Γουίλσον και Σβεν Μπότμαν.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ