Quantcast
NEWS
3 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ντέμης και Αραούχο μιλούν για τη δολοφονία του Μιχάλη (VIDEO)

Πώς βίωσαν το τραγικό γεγονός και ποιο μήνυμα στέλνουν


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η οπαδική βία και η δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη το βράδυ της 7ης Αυγούστου αποτέλεσαν δύο από τα θέματα που συζήτησαν οι Ντέμης Νικολαΐδης και Σέρχιο Αραούχο στην πρόσφατη συνάντησή τους.

«Αυτό που συνέβη στη Νέα Φιλαδέλφεια, το έμαθα όντας έξω με παρέα έτρωγα. Μούδιασα αφού έμαθα για τα επεισόδια, δεν ήξερα ότι χάθηκε ένας άνθρωπος», υποστήριξε ο Ντέμης Νικολαΐδης για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια. «Το έμαθα την επόμενη μέρα, με επηρέασε πάρα πολύ», συμπληρώνει ο Ντέμης.

«Ένιωσα ό,τι ακριβώς ένιωσα με το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη με τον Άλκη», ανέφερε ακόμη ο Νικολαΐδης. «Στεναχωρέθηκα πάρα πολύ, όσο περνούσαν οι μέρες και μάθαινα τα γεγονότα, θύμωσα», υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Θυμάμαι να μην έχω διάθεση να πάω στο γήπεδο και δεν πήγα».

«Ήμασταν στο ξενοδοχείο, όλοι περιμέναμε αυτό το παιχνίδι που ήταν το πρώτο ευρωπαϊκό στο γήπεδο μας, ένα τόσο σημαντικό και όμορφο ματς, όμως συνέβη αυτή η τραγωδία, αυτό το δυστυχές συμβάν και τελικά δεν έγινε. Οπότε για μας που ήμασταν στο ξενοδοχείο γεμάτοι ανησυχία, ήταν κάτι πολύ κακό» τόνισε ο Σέρχιο Αραούχο και προσέθεσε: Όλοι στεναχωρημένοι, όλοι θέλαμε να ξέρουμε πώς είχε συμβεί αυτό. Μετά πήγαμε να αφήσουμε λουλούδια στο σημείο της δολοφονίας, και αυτό ήταν ένα πολύ δυνατό χτύπημα. Ελπίζω να μην ξανασυμβεί, ελπίζω να είμαστε όλοι μαζί και να μπορούμε να διασκεδάζουμε».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ