Ικανοποιημένος από την αντίδραση του Ολυμπιακου ήταν ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μετά τη νίκη επί του Άρη με 4-1, με τον Ισπανό τεχνικό να τονίζει: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο που αμύνθηκε πολύ καλά. Δικαίως προηγηθήκαμε, στη συνέχεια ο Άρης έκλεισε τους διαδρόμους και μας πίεσε, αλλά σε εκείνο το σημείο παρουσιάσαμε το καλύτερο ποδόσφαιρό μας. Αν μπορούμε να βρούμε κάτι αρνητικό, είναι η έλλειψη ευστοχίας. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ δυνατή ομάδα, που δυσκολεύει τους αντιπάλους της. Μπήκαμε πολύ δυνατά και βρήκαμε τους διαδρόμους παρά την ισοφάριση. Παρουσιάσαμε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο. Ο Άρης μάς ταλαιπώρησε, αλλά βρήκαμε τις λύσεις και μπορούμε να πούμε πως πλησιάζουμε σε αυτό που θέλουμε να δείχνουμε», πρόσθεσε.
Τέλος, για τους τραυματισμούς των Ρέτσου και Φορτούνη είπε: «Είναι λογικό κάποιοι παίκτες να βγαίνουν με ενοχλήσεις μετά από τόσα δύσκολα παιχνίδια. Γι’ αυτό έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ. Σήμερα ένα από τα κλειδιά ήταν η στήριξη του κόσμου, γιατί μας έδωσε δύναμη τη στιγμή που ο Άρης πίεζε. Τους ευχαριστούμε πολύ για την βοήθειά τους. Είναι σημαντική η νίκη μας και η στιγμή που ήρθε μετά από τόσα δύσκολα παιχνίδια είναι σημαντικό να βλέπουμε ότι η ομάδα μπορεί και αποδίδει έτσι».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

