Ξέσπασε και δικαίως ο αδερφός του Μιχάλη Κατσούρη για το πανό της ντροπής που ανέβηκε χθες στη Λεωφόρο. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 τόνισε πως ντρέπεται που είναι Έλληνας με όλα αυτά που έχουν συμβεί, με την οικογένεια να περιμένει ακόμη την τιμωρία του δολοφόνου του Μιχάλη.
Συγκεκριμένα είπε: «Δεν υπάρχουν και λόγια, δηλαδή είναι κάποιοι άνθρωποι αλλοπρόσαλλοι που δεν μπορείς να... δηλαδή ό,τι και να πούμε... ντρέπομαι που είμαι Έλληνας.
Σαν οικογένεια περιμένουμε και αυτούς που βγάλανε και αυτούς που έχουν ακόμη μέσα, να τους στείλουν στην Ελλάδα να τιμωρηθούνε όπως πρέπει. Και αυτοί, αν το έχουν κάνει οι Κροάτες, δεν θα μιλήσουν ποτέ. Το περίεργο είναι πως φτάσανε στην Κροατία, πως καταφέρανε και φύγανε από τα σύνορα, αφού λογικά ξέρανε τα ονόματα»
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

