SUPER LEAGUE 2, 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΑΕΚ Β' 2-1
ΓΗΠΕΔΟ: Καρδίτσας
Με ήττα ξεκίνησε στο εφετινό Πρωτάθλημα της Super League 2 η ΑΕΚ Β' η οποία ηττήθηκε με 2-1 από την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.
Πως έπαιξε
Ο Νίκος Κούστας στο ντεμπούτο του στον πάγκο της ΑΕΚ Β' ξεκίνησε με σύστημα 4-2-3-1 με τους: Γκίνη κάτω από τα δοκάρια, Χρυσόπουλο, Κοσίδη στο κέντρο της άμυνας, Πήλιος, Ραντόνια στα δύο άκρα, με Γιάλοου, Φοφανά στον άξονα. Πανεράς σε ρόλο 10αριού, Λεφράνκ και Ανδρικόπουλος πίσω απο τον Απ Χριστόπουλο. Ο Λεφράνκ πατούσε αρκετά στην αντίπαλη περιοχή.
Το ματς
Το ματς ξεκίνησε με 25 λεπτά καθυστέρηση. Αιτία η απουσία ασθενοφόρου στο γήπεδο και οι διαιτητές δεν έβγαιναν στον αγωνιστικό χώρο. Παράλληλα, υπήρξε επικοινωνία του ρέφερι με την διοργανώτρια αρχή αφού η Αναγέννηση δεν είχε 20 δελτία ως ορίζει ο κανονισμός. Ενημέρωσε πως η ΑΕΚ Β' δε καταθέτει ένσταση και έτσι ξεκίνησε η αναμέτρηση με μικρή καθυστέρηση.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, αμφότερες οι δύο ομάδες έδειξαν πως ήθελαν χρόνο για να βρουν τα πατήματά τους. Η ομάδα του Νίκου Κούστα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τη κατοχή της μπάλας. Και στο 29' με τον Απ. Χριστόπουλο άνοιξε το σκορ. Η φάση αυτή ήταν και η μοναδική που έφτιαξε η Ένωση στο πρώτο ημίχρονο. Παρά την καθολική υπεροχή των κιτρινόμαυρων, ευκαιρίες δεν δημιουργήθηκαν. Η Καρδίτσα από την άλλη είχε δύο άστοχα μακρινά σουτ και δεν ανησύχησαν τον Γκίνη.
Στην επανάληψη, η Αναγέννηση ανέβηκε αρκετά ψηλά και πίεσε για να απειλήσει όντας πίσω στο σκορ. Μέχρι το 60' μάλιστα, επιχείρησε τέσσερις άστοχες προσπάθειες. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ανήκε στην ΑΕΚ Β' με τον Ανδρικόπουλο να πατάει περιοχή και να απειλεί αλλά ο πορτιέρο των γηπεδούχων του είπε "όχι". Τελικά η Καρδίτσα έφτασε στην ισοφάριση αφού πρώτα ο Γκίνης είχε σταματήσει τον Ξύδα στο 56'. Ο ίδιος παίκτης έξι λεπτά με δυνατό σουτ, νίκησε αυτή τη φορά τον Γκίνη και έφερε το ματς στα ίσα. Η ΑΕΚ μετά το τέρμα της ισοφάρισης προσπάθησε να βγάλει αντίδραση και να απειλήσει αλλά δεν τα κατάφερε. Η Καρδίτσα έκλεισε κάλα τους χώρους και κατάφερε στις καθυστερήσεις να φτάσει και στη νίκη με γκολ στο 93' με τον Βερνάρδο.
Η εξέλιξη του ματς
Έναρξη του αγώνα με 25' καθυστέρησης λόγω μη έγκαιρης άφιξης ασθενοφόρου στο γήπεδο.
9' Κίτρινη κάρτα είδε ο Αθανασιάδης
13' Κίτρινη κάρτα είδε ο Φοφανά
24' Ο Ελιβέλτο παίρνει ιδανική πάσα από τον Αθανασιάδη αμαρκάριστος, αλλά πλασάρει ψηλά άουτ
27' Διαγώνια σέντρα του Φοφανά από τα αριστερά, ο Ραντόνια κάνει με τη μία την πάσα στον Αποστόλη Χριστόπουλο κι αυτός μπαίνει με τη μπάλα στα δίχτυα: 0-1 για την ΑΕΚ Β!
45+1’ Λήξη πρώτου ημιχρόνου, Αναγέννηση Καρδίτσας-ΑΕΚ Β 0-1
Έναξη β' ημιχρόνου
47' Ο Ζάγγος βρέθηκε τετ α τετ με τον Γκίνη, αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Β αντέδρασε αποτελεσματικά και μπλόκαρε το πλασέ του αντιπάλου του.
63' Η Αναγέννηση ισοφαρίζει με εντυπωσιακό γυριστό σουτ του Ξύδα μετά από σέντρα του Γκόλια από τα δεξιά.
66' Κίτρινη κάρτα είδε ο Ραντόνια
90+3' Ο Βερνάρδος κάνει το 2-1 με γωνιακό σουτ μετά από αντεπίθεση.
Λήξη αγώνα 90+5'
ΑΝΑΓ, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Τσέλιος, Γκόλιας, Σταμόπουλος, Κοζορώνης, Σκόνδρας, Μπούζας, Ζάγγος (76′ Γκέκας) Ελιβέλτο, Βερνάρδος, Ξυδάς, Αθανασιάδης.
ΑΕΚ Β: Γκίνης, Ραντόνια, Κοσίδης, Χρυσόπουλος, Πήλιος, Φοφανά (70′ Τιεϊ) Λαμαράνα, Ανδρικόπουλος (87′ Σαμπανάτζοβιτς Πανεράς (46′ Ρουκουνάκης) Λεφράνκ (70′ Γ. Σταμούλης) Χριστόπουλος.
Διαιτητής: Βασίλης Φίτσας (ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας)
Βοηθοί: Θανάσης Αθανασιάς (ΕΠΣ Ηπείρου) Αχιλλέας Νίκζας (ΕΠΣ Λάρισας)
4ος: Δημήτρης Μπεκιάρης (ΕΠΣ Κορινθίας)
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Μεγάλη ομάδα, μεγάλοι παίκτες, έκαναν γκολ την μισή ευκαιρία που έβρισκαν... Αυτά δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ (έστω της Β') για την Αναγέννηση Καρδίτσας... Για την Αναγέννηση Καρδίτσας!! Που είχε 12 παίκτες, με τον δωδέκατο τερματοφύλακα. Έκανε αλλαγή δλδ και έβαλε τερματοφύλακα να παίξει μέσα στο τελευταίο 20-λεπτο και μας γύρισαν το ματς. Κριτική για την ομάδα δεν θα κάνουμε ακόμα, αλλά λίγο προσοχή παιδιά στις δηλώσεις...
Γενικώς συμφωνώ με το να κράζουμε μίζερους και οπαδούς με μόνιμη αρνητική διάθεση. Εδώ όμως δεν είναι μιζέρια, είναι κριτική καλοπροαίρετη, από αρκετούς τουλάχιστον. Ας αφήσουμε το σκορ. Η εικόνα θα έπρεπε να ήταν για 0-6. Μιλάμε για μια επαρχιακή ομάδα με προβλήματα που μάζεψε ό,τι βρήκε από τα δίπλα χωριά. Και για μια ΑΕΚ που έχει την πολυτέλεια να ΕΠΙΛΕΓΕΙ ό,τι καλύτερο από όλη τη χώρα, συν και από το εξωτερικό τώρα τελευταία όλο και πιο πολύ. ΔΕΝ είναι λογική η εικόνα αυτή,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εκτός κι αν οι επιλογές δεν γίνονται με αγωνιστικά κριτήρια αποκλειστικά. Τ
Τραγικό να υπάρχει γκρίνια για τα αποτελέσματα της Β ομάδας. Μας ενδιαφέρει να βγουν 2-3 παίκτες και να μην υποβιβαστούν. Οκ.. Η Καρδίτσα μπορεί να κατεβάσει 13 παίκτες αλλά είναι έμπειροι οι περισσότεροι κ καλοί παίκτες.
Αδέρφια έλεος! Μην αρχίζουμε να μιζεριάζουμε και για τη δεύτερη ομάδα!
Ας αφήσουμε τα παιδιά να δουλέψουν με τον προπονητή τους και να τους κρίνουμε στο τέλος!
Μόνο ντροπή για το συνονθύλευμα που παρουσιάζουμε σε όλες τις αναπτυξιακές κατηγορίες! Χάνουμε από ομάδα 13 παικτών! Μην ξεχνάμε ότι φέτος η ομάδα πέφτει ...
Έχουμε πολλούς νέους παίκτες και νέο καλό και δουλευταρά προπονητή, η ομάδα θα στρώσει. Πάντως η απόφαση να μπορούν να υποβιβάζονται οι β ομάδες είναι αστεία. Αν πέσουν στην 3η κατηγορία χάνουν το νόημά τους.
καλα το κανανε....να λειτουρργει σαν μια κανονικη ομαδα με το αγχος το παραγωγικο αλλα και απο το κακο!και εννοειται να υπαρχει και το κινητρο να μην πεσεις!
Ο Ραντόνια ήταν εμφανώς ο πιο έτοιμος παίκτης, ο Λαμαράνα ξεχώριζε στο κέντρο και οι υπόλοιποι ήταν μέτριοι. Η Αναγέννηση έκανε δύο ευκαιρίες και έβαλε δύο γκολ, αυτό είναι όλο, δεν θέλει γκρίνια.