Με την πιο αδύναμη, θεωρητικά, ομάδα του ομίλου του κάνει πρεμιέρα ο ΠΑΟΚ, στο Conference League, αντιμετωπίζοντας, εκτός έδρας, την Ελσίνκι (19:45, CosmoteSport 4).
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σκοπεύει να κάνει αλλαγές στην αρχική του ενδεκάδα σε σύγκριση με την αναμέτρηση με τον Άρη, με τους Τσιγγάρα και Σβαμπ να ξεκινούν ως δίδυμο στον άξονα, ενώ δυνατή υποψηφιότητα για βασικός έχει βάλει και ο Ντεσπόντοφ. Εκτός αποστολής έμειναν οι Φιλίπε Σοάρες και Μάρκος Αντόνιο, καθώς δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς από τους οποίους ταλαιπωρούνται.
Η Ελσίνκι βρίσκεται στην κορυφή του φινλανδικού πρωταθλήματος, στο +4 από τους διώκτες της. Έχει ηττηθεί μόνο σε ένα από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της, ενώ δεν κατάφερε να σκοράρει μόνο σε ένα από τα 15 τελευταία της.
Στο άλλο ματς του έβδομου ομίλου, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης υποδέχεται την Αμπερντίν (19:45).
Την αναμέτρηση Ελσίνκι-ΠΑΟΚ θα διευθύνει ο Ρουμάνος Μάριαν Αλεξάντρου Μπάρμπου
Πιθανές συνθέσεις:
Ελσίνκι (Κορκεακούνας): Μαένπαα - Τοίβιο, Χάλμε, Μπαντέ - Μπενισάν, Κανελλόπουλος, Λίνγκμαν, Χαμαλάινεν - Τανάκα, Χετεμάι, Ραντούλοβιτς
ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι - Κετζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα Ράχμαν - Σβαμπ, Τσιγγάρας - Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τάισον - Μπράντον
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

